What a Twist

Alla inlägg under juli 2009

Av Mia - 15 juli 2009 14:27

Ritat halva mitt rum i paint, alltså den halvan som jag har målat klart!

Tror dock inte att jag tänker lägga upp den fula bilden här, pinsamt fan.

Haha.


Däremot funderar jag seriöst på att måla om hela rumfan med helt andra kolörer...får ju färg billigt som det är, genom älsklingen, så det har jag råd med =) Tror inte jag skulle må bra psykiskt av att ha kvar de färger jag målat nästan hela rummet med. usch.


Detta är den färgkombinationen jag har målat med nu. Fast eftersom jag har snetak så blir färgerna mkt mörkare i mitt rum :/


Fast jag tänkte såhär...ifall jag kör på dessa färger istället..

... Så blir det lite mer somrigt och mkt ljusare och finare! Då kan jag ha mörkbruna möbler till, är förbannat trött på mina, som är vita.


Jajaaaa....jag har BAJS TRÅKIGT.


ANNONS

Aww

Av Mia - 15 juli 2009 12:33

Fick reda på en sak av Roman igår,

han började med att säga "vill du veta en sak? Det är rätt roligt... "

Då hade han för ett tag sen köpt biljetter till oss för att se Michael Jackson i London nästa år!! Fast att gå och se han uppträda med sin "this is it" konsert är nog lite svårt, typiskt att han var tvungen att gå och dö :( han ska ju ha varit världens bästa entertainer...jamenar, namnet King of Pop får man inte utan anledning ;)

Men men... Det var otroligt gulligt av min lilla vante som fick skicka tillbaks biljetterna igår :o hans plan var att helt plötsligt säga till mig att packa väskan! Hur grymt hade inte det varit?!

Blev riktigt rörd hehe :p


Det åskar ute!! Så mysigt! fast har lite nojja för min dator eftersom sladden sitter i :P tänk så exploderar den! hahah

Appropå det! Jag är dagens hjältinna (självutnämnd)!

La in smöret i micron innan för det var för hårt för att bre ut på brödet... det är smör i ett vanligt margarin paket... metall i med andra ord. Hahah yes I did.

Nåja en hundra dels sekund efter att micron satt igång hör jag hur det är värsta fyrverkerierna där inne och sliter upp micro-dörren för att se mitt lilla guldiga smörpaket brinna på ordentligt! hahaha shmock!

Fick inte så värst panik men ökade tempot med att ta ut den i varjefall och blåste ut elden :D

Liksom, jag räddade massa människoliv idag! Tänk så hade jag inte hört vad som hände i min kära micro! Då hade vi brunnit upp! :D


Ska äta klart min frulle nu och sen sätta igång med dagens kvinnosysslor! jäj.


Tja då

ANNONS
Av Mia - 14 juli 2009 02:12

Smile
tho'
your heart is aching,
Smile
Even though it's breaking,
When there are clouds in the sky- You'll get by,
If you
Smile through your fear and sorrow,
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through- For you.
Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness,
Altho' a tear may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
Smile- What's the use of crying,
You'll find that life is still worthwhile,
If you just smile.

Av Mia - 13 juli 2009 21:39

Mitt rum är deprimerande mörkt haha. kommer nog bli att jag målar md en ljusare färg på de röda snetaken :p haha kommer bli självmordsbenägen annars!


Men annars då?!

Jag och Marsvin var och tränade på Nautilus, Ae dans... med andra ord Aerobic! Fast instruktören körde på med inslag från Afroo dansen vilket innebär att det inte var några stela rörelser alls! Var verkligen as kul!

Vi körde järnet tills jag såg stjärnor fan haha :P

Sen cyklade vi hem via flygstaden! Hittade mig jätte gott rostbröd för 5 kr på Willys så nu sitter jag ch trycker i mig rostat bröd med ost på!

Total Lycka! :D


Ska fortsätta måla mitt rum efter jag ätit upp mina två mackor som precis flög upp ur brödrosten... jäj..


tjaas!


23:56

Nu har ja målat klart halva rummet! fyfan va jag är bra! haha

men... lite mörkt, men börjar vänja mig lite, kan nog bli jävligt mysigt (eller så bli jag bara emo tillslut) Noo ! kommer bli Awesome! ;d


haha, så ja, här sitter jag och försöker övertala mig själv till en mer positiv inställning. Mmm, blir nog bra det.

En sak är säkert, mitt rum luktar gift/målarfärg så ska nog inte sova här inatt! Tänk om en snubbe som heter Roman hade varit här, undrar vad vi hade hittat på då :p I wonder.. ;D

Är i varjefall rastlös och behöver ladda min mobils batteriazizzzz.

Ska nog dansa loss lite till musiken Mar hittade åt mig på tuban. En hel jävla spellista med störtsköna låtar! De flesta låtarna är japanska...men vem säger att japansk r'n'b och hiphop inte kan va bra?! Även en indisk party club låt fanns där, som jag diggade rejält! :O !


Nu ska jag tjata hål i Romans huvud om att han ska komma hit och hålla lilla mig sällskap :P heuheu


gonatt

Av Mia - 13 juli 2009 13:35

Idag ska jag nog bara ta det lugnt tills det är dags för träning ikväll, Dans på Nautilus ;) Ska bli skönt!

Ska ta och duscha, fixa diskmaskinen och sen ska jag måla rummet :D haha...vet att jag sagt det så så så många gånger innan, men idag ska jag fan göra det! Då när jag målat med den bruna färgen märker jag också ifall det blir för mörkt i rummet med rött och brun! Blir det för mörkt så kommer jag måla över det röda med ljus grönt..nästan limegrönt :D kommer bli awesome! ;)


Jag vill lära mig att dansa burlesk. Just like Dita von Teese :p

haha, ska tydligen vara skit kul! Att det är lite förförande gör väl inget liksom ;D


Ska fixa mig nu!

hejsvejs

Av Mia - 12 juli 2009 12:43

Jag ska aldrig dricka ever ever någonsin igen.


kommer kanske några bilder från igår kväll/natt.

måste köpa bananer...


Mar och jag i Addes affär... försökte övertala honom att hänga med ut, vi lyckades! Vem kan motstå Mars bambi ögon?! :P


Mar, Rasmus och Emilia på B&B....var typ inget folk vid den tiden! Fast blev lite mer sen som tur var :D mohahaEmiiiiliiiaaa :p


Vene... tyckte det blev en cool bild! Creds till fotografen vem fan de nu än var :p haha


Mar, Adde, Rasmus, Jag, Emilia :)


Emilia, Mar, Zimer o jag...asså, vi tjejer va fan lagom lulliga där!


:p


Ska gå till ica nu, rauuwll


/Mia

Av Mia - 11 juli 2009 19:23

Hittar inte mitt gula linne, frågade min granne ifall hon lånat det...Asså det här med mitt minnet...Kan vara  FETT irriterande ibland!

Var högst på min klädlista, fick den av Roman, den är från Cubus och ja...är allmänt snygg. En tjejs värsta mardröm kanske? haha


Ahja, har precis käkat mat...var rätt gott om jag får säga det själv *stolt som en gris* saknades bara sås men var för lat för att göra'ett!

Tog en öl till maten också...börjar känna mig som mina föräldrar som kan ta ett glas vin till maten eller en öl (ibland två, tre st också :P haha nej inte alkisar) Men, jag tror att jag börjar känna av den där ölen! Bara bra, betyder bara att jag personligen har påbörjat förfesten! Ensam...

Haha nej nu måste jag fixa mig! Ska till Marjanovich och fortsätta min fyllekväll! Herrå boo


La upp bilden lite sent, men de här hade jag på mig på krogen! fast andra skor bara, hade inte orkat med högklackar xD

Av Mia - 10 juli 2009 22:54

Nu är jag helt själv hemma, mina kära Micke picke pöö åkte till stugan idag, and that leaves just me, me, me, me, me and me :)

Så vad har jag gjort då? Jag har tränat! Skulle kört spinning men kom försent så vart ett vanligt, otroligt svettigt pass! Cyklade dit och hem för den delen! Stannade inom Netto på hemvägen... hade tänkt köpa billiga bananer och pastagrejs...för 21kr, visste att jag hade 25 kr exakt på kontot... så står jag där i kassan och precis pustat ut efter att summan inte visade mer än 25 kr:P Ja...dags att ta fram plånboken då! Vart fan är den? Doh! Hemma... i min andra väska haha. Sååå andra gången den här veckan jag har fått säga till kassörskan att jag får skita i köpet (första gången handlade det om choklad gifflar, då saknade jag 4 kronor haha).

hmmm, har även solat solarium! och damsugit övervåningen :)

Men jaja, Till höjdpunkten på den här dagen:

Plockat körsbär och satt upp persienner och gardiner! ÄNTLIGEN :D


Såhär ser det ut nu vid mitt fönster...ser otroligt stelt ut nu när jag kollar på bilden haha!

 

....men det är fortfarande inte klart! Ska upp med hyllplan och tavlor, även byta ut byrån mot ett skrivbord, innan det är helt klart! Men jag är på god väg :P haha


De gula ljuslyktorna vid fönstret är från Tinzimara, indiskt stuk, betalade 69 kr(tror jag!?) :)


Köpte även ett par YANKEE ljus med doften Lavendel. Bilden e väl inte den bästa men vad ska man göra ;)Nu har ni fått se en lite mer kreativ sida av mig... kan ha sånna stunder ibland jag med, faktiskt!

Så nu sitter jag här med båda skinkorna på golvet och laptopen i knät, har inte en aning om vad jag ska hitta på nu. Är inte trött, men är däremot mörkrädd haha. Förstår inte riktigt hur jag överlevt de andra två tidigare somrarna då jag vart ensam i flera veckor här hemma! Fast efter lördagen ska jag och Martyna vara Sambos :D Ska bli spännande och se hur lång tid det kommer att ta innan vi har ihjäl varandra! I går eller i förrgår svor jag för mig själv att jag kommer skjuta kärringen innan sommaren e slut då hon tjatade hål i huvet om att hon kommer dö av svinkoppor...jamenar, kommer hon dö så gör de inget om jag skjuter henne ändå (eller så slipper jag anstränga mig och låter naturen ha sin gång:P). Som sagt, vi får se hur det kommer gå ;) haha

Ta det inte personligt nu Marjan :D


Ska nog baka kladdkaka och glo film! Japp! De gör vi!

Toodels och godnatti Pöss:)

Haha, jag vet att jag är en liten amatör men jag verkligen kände för att slänga upp lite onödiga bilder idag! :D

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se