What a Twist

Alla inlägg under juli 2009

Av Mia - 10 juli 2009 08:29

ska sticka och fake sola nu! Har lyckats hålla mig brunare än Älsklingen i några veckor nu! Men, han har ju fått sin semester nu och såfort han tittar på solen blir han lika brun som en brownie. Jag SKA va brunare än han!! hahah så jag måste ju ta till alla medel som finns och som jag har råd med :o


Ska bara äta frulledull först :)


Vaknade fem minuter före alarmet! Exakt så jag inte vill vakna! :(

ANNONS
Av Mia - 9 juli 2009 22:52

Ska berätta vad som hände när jag och Marjan körde hem i hennes röda ferrari(haha) från träningen igår! Hon blev besviken över att jag inte nämnt det i min blogg :p Men mitt minne är ju av den klass den är, så jag glömde bort det helt! Hade jag kommit ihåg allt jag och folk i min närhet är med om, hade min blogg varit lite mer livlig. haha.

Men down to buiz.

När vi kommit till Korsningen vid Kattegattskolan så kör det upp en bil, med några albaner i, brevid oss. De vevar ner rutan och den som sitter på shotgun platsen börjar göra fula grimarser och konstiga gester med händerna samtidigt som de garvar. haha, alltid trevligt:P Samtidigt som vi skrattar åt dom frågar vi varandra "känner vi dom?" haha men nein de gjorde vi iaf inte!

Så vi kör när de blivit grönt och helt plötsligt hade de bytt till våran fil och kör nästan upp i röven på oss. Mar ökar hastigheten "lite" för att bli av med dom så de kör upp breve oss och Mar säger "kolla inte nu mia" haha,  är ju förfan tvungen att kolla och vad ser man inte då? en lysande blek stjärt! Måste säga att den va inte hårig...om man bortser från den otroligt svarta(och håriga) skåran dvs :p Det gjorde min kväll! skrattade nästan så ja grät!

Sen viker killen sig av skratt åt våran reaktion var bara tvungen att ge han tummen upp :pSåååååååå Hoppas MarjAAAAAN inte är lika besviken längre för nu ska jag göra mig en smooothie!


Nej fan ska jag inte alls... har inga bananer :/ Abobaba


Herrå!

ANNONS
Av Mia - 9 juli 2009 19:06

Förtjänar det :P Får ju för fan aldrig något gjort! Skulle gjort en hel jävla del idag men icke då. Mia Gör två omgångar med Scones, första omgången blev misslyckad och såg ut som lila cementplattor...andra omgången, Underbara!

Har hunnit sova igen de två timmar jag inte sov inatt också! och kollat på Kung Fu Panda! Men har jag skrivit personligt brev? neh! Har jag damsugit? Neh! Har jag målat väggen? Neh!

vart är jag påväg?

Kom en av Jehovas vittnen till vår dörr. Gav mig en inbjudan och sa "du kan väll iaf kolla igenom och se vad det handlar om?"

Jag stänger dörren och läser pappret. Vet ni vad jag gjorde inom det närmsta 5 sekunderna? Slängde pappret. Det stod "Vill du veta hur DU ska överleva världens undergång? Kom in och Lyssna!"

Är dom helt lost eller?! Jag har inte tänkt att vara med om en världensundergång än, sen...om det nu skulle hända så är jag inte orolig över vad som händer med mig. If you gotta go, you gotta go.

haha men men, tur att jag inte läste vad som stod på pappret när hon väl stod där i dörröppningen...hade blivit en jävla diskussion då...har inte råd att slösa my preciouss time på det (För jag har ju sååå mycket att göra nu för tiden).


Förresten! Kom och tänka på vad som hände i förrgår, satt i vardagsrummet med lapptoppen i knät och kollade på The Jacksons filmen, utan att jag vet ordet av kliver en Asiat med en sopkvast in på vår trädgård... han står där ett litet tag och typ kollar sig runt... sen gör han ett konstigt uttryck med ansiktet och går därifrån... hahah lite spontant sådär! trodde jag skulle dö av skratt! :p


Fast egentligen, för att vara en party pooper för mig själv nu, så jobbar han antagligen för HFAB och klipper hyresgästers buskar, rensar rabatter osv. Too bad.


Nåja nu ska jag fixa diskmaskinen och göra bubbelvatten med smak ;) haha


Av Mia - 9 juli 2009 08:22

Har bara sovit sju timmar inatt, vanligtvis hade det tagit död på mig fast jag känner mig hyfsat pigg..som ett nyvaket lik ungefär!

Vaknade av att jag låg och hostade... fan vad jag vill att det ska gå över :(

Saknar min lilla karl! Vill ha honom här så jag kan krama sönder honom! Alltid lika jobbigt när vi skiljs åt...sekunden han sätter sig i bilen för att åka hem när han varit här eller när jag stiger på tåget i Landskrona för att åka tillbaks till Halmstad. Fast har vi stått ut med det i mer än 3½ år så kommer det fungera ett bra tag frammåt med ;) Fantiserar ändå om dagen vi flyttar ihop :)

Innan var jag helt bestämd med att Jag ska ha en egen lägenhet innan jag flyttar ihop med älsklingen, för att få prova på det också ni vet, kan vara bra och ha det som en erfarenhet... men nu är ja mer osäker.

Är fortfarande nykär som tusan i min baby :)

haha så glad jag är nu, sitter med värsta flinet :p


ska ta och äta upp min frukost nu!

Av Mia - 8 juli 2009 12:20

Mitt smör har blivit geggigt, något lösare och osten börjar också ge med sig...ska nog ställa in alltsammans!

För övrigt så dör jag snart, kan beskriva anledningen väldigt kort och enkelt:

Mensvärk.

Nu kommer jag icke ihåg vad det var jag skulle säga... hmm.

jaja, God morgon på er förresten! =)


tjipp!


Joo! Förresten, har vunnit fribiljetter till Kräm två veckor i rad nu..Känns helt ok förutom att jag inte kunde gå förra veckan och kan inte gå denna veckan heller. Men liksom, jag är bäst :D Sen har jag snackat med min körskola, kommer antagligen börja ta mitt körtkort snart!


haha, snackar med Emilia på msn.

Emilia säger:

haha fy faaan vilken lyckost! du ja kommer snart massa tungt beväpnade poliser utanför

Emilia säger:

måste kolla

Emilia säger:

de går runt me stora gevär :S


Ja, sånt här sker i lilla Smålandstenar idag, vad händer i Halmstad då?

Mitt högra lår är iskallt ? Ska nog ta av mig mina klackar haha.


over and out.

Av Mia - 8 juli 2009 00:01

När jag inte har något att sysselsätta mig med sover jag överdrivet länge, skiter i att byta till något annat än pyjamas, fastnar i flera timmar framför tvn och är uppe förjävligt länge så jag sover överdrivet länge dagen efter och den onda cirkeln fortsätter. Tänk om man hade haft ett jobb!

Men idag har jag haft en bra anledning till att sitta framför tvn i flera timmar, kollade på The Jacksons- An american dream och sen minnes ceremonin...lr lite av den iaf, brorsan ville kolla på Monsters Vs. Aliens ist så det blev det...men måste säga att jag blev faktiskt gråtfärdig av att se ceremonin... hann se lite på en dansk kanal, när hans dotter pratade...fyfan vad hemskt. Innan M.J dog tänkte jag bara på han som en stor stjärna som verkade konstig och väldigt feminim...men fortfarande otroligt grym. Men efter att ha sett filmen om hans liv och ceremonin, ja vet inte...han blev helt plötsligt mänsklig... Känns jätte dumt att man inte tänker på sånt eller orkar bry sig förens någon dör. Sorgligt.

Men som kommentatorerna sa under ceremonin, att ifall Michael Jackson hade fått höra alla dessa fina och uppmuntrande ord om honom innan han dog...hade han nog kanske vart med oss längre.


Ska nog ta en kopp te och be Roman ringa mig, vill höra min nya ringsignal som jag fixade idag :D Lil Wayne - Her Him and Me. mohahah måste höra den :D


hejsvejs


Älsklingen i hans föräldrars soffa


Sommarben och mina nya bejbiiis :D

 


Av Mia - 7 juli 2009 12:33

Balle banan bajs


Vi tränade igår! Och idag har jag den värsta träningsvärken, helt wunderbart!

:D

Men jaa, igår då...hade ju skrivit innan att de ändrat me tågtider och att man måste byta till buss osv igår.

Jag säger bara två ord: Jävla SJ.

Dom är då fan helt inkompetenta!

tänkte ta tåget från landskrona igår tjugo i tre. Eftersom jag skulle byta till buss då i Hbg så köpte jag bara biljett från Hbg-Halmstad, över internet, sååå, jag och älsklingen stod där på tågperrongen och väntade på tågfan. Tio minuter senare står det plötsligt "NY TID: 15:15"....  typ tjugo min. kvar tills dess. Det bästa var att bussen från Hbg skulle gå 15:10. Bad Roman köra mig till hbg, brukar bara ta tio minuter från landskrona liksom, tänkte att man kanske skulle hinna. Självklart äre ju då det börjar bli som mest trafik i stan och det spöregnar. När vi äntligen kommit fram till tågstationen ser vi hur min buss rullar iväg!

Hade inte hämtat ut biljetten än heller. vafan?! Hade SJ's jävla tåg kommit då den skulle, hade jag haft tjugo minuter på mig i Hbg för att hämta ut biljetten innan bussen skulle åka. Men självklart valde de att Skippa ett tåg.Hade SJ ens haft en biljett automat i Landskrona så man slipper betala på tåget med tågavgift på hundra kronor så hade jag även hunnit hämta ut min biljett där istället och vi kanske hade hunnit med bussen. Såå,vi gick och frågade hos skånetrafiken om vad man kunde göra(SJ har ju inget kontor någonstans i världen de mesarna) och slutade med att jag fick köpa en ny biljett som skulle ta mig till Ängelholm, buss till Laholm och sen tåg till Halmstad. Kostade 60 kr, Älskar skånetrafikens priser (den biljetten jag köpte först kostade 98kr, SJ).

Men men, hittade rätt buss i Ängelholm och jaja efter ett tag var vi framme i Laholm. De hade sagt att ett tåg skulle vänta på oss passagerare men det var snarare vi som fick vänta, SJ's tåg var då försenat med nästan tjugo minuter...jag var nådigt bitter asså :P SJ borde fan tänka om sin tidsplanering...och ja, allt som har med dom att göra!

Dom kan inte ens tänka logiskt. Eftersom de inte har någon jävla biljettautomat i Landskrona så hade de sagt inne i "väntesalen" där man köper andra biljetter(skånetrafiken) att de inte ska ta någon tågavgift om man köper på tåget...låter ju rimligt. Fick ändå betala den där jävla avgiften när ja väl pratade med konduktören för något sådant som att inte betala fullt, nej det finns ju inte och att det är synd om stackars människor som råkar befinna sig just i Landskrona som ska utanför skånes gränser....ja det skiter dom ju för fan helt jävla fullständigt i.

ÅÅÅÅ vad jag blev irriterad nu haha. Ska köpa choklad gifflar sen!

Damsuga ska jag också göra...har blivit förkyld:(


Förresten! Har nog aldrig sett Marjan så glad under ett träningspass som igår, hon nästan skrattade så fort hon gjorde något ansträngande :p Hon skrattade till och med av lycka när hon tappade brallorna för typ 3e gången, efter passet...då märkte man vilken positiv inverkan träningen hade, tror hon har funnit sin sanna lycka...grattis tjejen, är glad för din skull ;D haha

Medans vi satt och väntade på vår skjuss (den röda ferrarin haha) så började vi planera hur vi ska träna varje vecka...såhär ser det ut:

Måndag Dans

Onsdag Vanlig träning på gym

Fredag Spinning

kan ju tillägga att en viss Martyna skuttade glatt (rejäla glädje skutt alltså) till receptionen för att vi skulle boka in oss på spinningen på fridag.

yes, u heard me, Spinning på fridag! Min rümpa kommer må bra på lördag asså :p hahah.
Av Mia - 6 juli 2009 12:58

hostar upp slem hela tiden...märks att jag börjar bli frisk, allt verkar vilja komma upp.. fyfan va grose.


Har vart en helt underbar helg med älsklingen :) Hans föräldrar har varit bortresta så vi har passat deras hus åt dom :P Helt OK! haha jamenar, villa med havsutsikt, finns nästan inget bättre :p

Så har vi solat och badat :D Grillade med Johnny och Sofie me i rydebäck (I think?)


Såååå, idag ska jag hem, ska dansa ikv med Marjan...Jobbiga är att det har hänt något konstigt med tågen...nu måste man byta hoppa på skånetrafiken, byta till buss och sen byta till tåg igen..krångligt. Står inte varför...tror inte de e sommartider iaf, har ju aldrig vart så sen står det "ersättningsbuss"...kanske har ett stort reparationsprojekt på G vad vet jag, frustrerande äre iaf! Hatar när något ändras när det gäller tåg eller bussresor:P tänk så hittar jag inte och går vilse :( haha


vi var på ikea igår btw, har hittat en snygg bäddsoffa! Ska sälja soffan han har nu, sälja tv bänken, soffbordet och sängen...ja nästan allt som han har här i lägenheten för tillfället ska bort! Sen ska det målas om, köpas nya möbler och så klart...den där gröna snygga bäddsoffan :D Kommer bli så jävla snyggt! ;)


Ska hjälpa mitt söta sälhuvud med hans cv nu :P

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se