What a Twist

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Hemma från Riga, tråkigt nog :(

Av Mia - 10 augusti 2009 14:53

Gillade Riga något ofantligt! Var billigt och ett mkt mer fritt land om man jämför med Sverige! :o Fast alla verkade så ledsna där bara..lite tråkigt, älsklingen sa att det var på grund av krisen...för man märklte att Riga (lettland) har blivit drabbat...var rea i Alla affärer! inte nå fjuttig liten 20-30% rea, nej, utan mer eller mindre 65-90% rea! Köpte shorts för hundra kronor...de kostade från början de dubbla, köpte bikini på New Yorker för ett två gånger så billigt pris, två tröjor för 80 svenska kronor sammanlagt. Dyra affärer som Luis Vitton (lr hur det nu stavas...) hade också super rea och skit :O Maten var helt underbar, och billig. :p Drickan lika så!

höhö .P


Och förresten, ni vet den där filmen som handlar om en säkerhetsvakt på ett amerikanskt köpcentrum...Han kör omkring på något som heter Segway; du står på en platta mellan två stora hjul, sen har du ett styre också. Exakt en sån provade jag och älsklingen! :D Var sjukt kul!! Bland de roligaste som vi gjorde där i Riga!

Älsklingen visade mig runt i hans gamla kvarter där han växt upp, vi träffade två av hans kompisar...försökte leta upp hans pappa men vi har våra små misstankar om att han har flyttat :P

Vi tog tåget ut till ett område som heter Jurmala för att bada på stranden! det var ingen fattig strand det! Miami Beach strand rakt igenom! När jag fått igång min egna dator så ska jag lägga upp bilder! :D


Nu ska jag starta en tvättmaskin! och sen cykla till Willys, ska handla lite snacks inför imorgon då jag ska ta tåget/bussen till Hamburgsund. Ska nämligen jobba :) Vet dock inte hur länge men kommer inte bli längre än tills på söndag eftersom nästa vecka kommer det hända lite saker för mig och Marjan! ;)


Hoppas ni får en trevlig kväll och att ingen fiser er i ansiktet...kan uppstå en illamående känsla i kroppen som är förjävlig :D Obs, pratar icke av egna erfarenheter!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se