What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

090816 - De ää Luuugnt

Av Mia - 16 augusti 2009 23:46

Daaaamn! Känns sjuukt att vara tillbaks i Halmstad igen! Fick exakt samma känsla som när man åker till stugan! :o Jamenar, först riga i nästan en vecka...var hemma i hstad lite mer än en dag för att sen åka till Hamburgsund igen för att jobba! Tjänat gooa pengar nu iaf ;)

Ska söka jobb imorgon förresten! Efter att ha fått jobbat av mig märkte jag hur jävla underbart det verkligen är att träffa nytt folk (jobbade ju som servitris) och få välförtjänta pengar! Vill spy på skolan, har inte lust att vara med i nollningen...har inte lust att plugga längre...they can kiss my assss säger ja baahh! :D Jobba is the shit! Vill ni veta varför? Därför att då får man cash till att hitta på saker som att spara dem till nyttiga saker(haha), resa, shoppa, körkort, tatuering, nya möbler, lägenhet(?)!

haha, det var min motivering till varför. Faktiskt en väldigt bra motivering...om någon skulle vilja fråga mig =D


Kommer nog faktiskt sakna att jobba på Nolhottens krog&restaurang... nästa sommar vet ni i alla fall vart ni kan hitta mig ;) just precis där!


Morbror bjöd med hela personalen till Liseberg idag förresten. Helt ok! Va lite trist väder och jag blev tyvärr rätt besviken på alla åk attraktioner! Allt kändes så mycket mera maffigt när man var mindre, har inte varit på Liseberg sen Åk 9...sisådär 4-5 år sedan nu! Daaamn. Vann en liten gul hundvalp däremot! Den döpte vi till Arnold och den är en present till Roman :) Roman har fått strikta tillsägelser från min sida om att han ej får döpa om Arnold. Annars var det riktigt trevligt ;) Gasten var riktigt rolig, skrattade lagom när andra blev rädda :D Och det är klart....berg-och-dalbanorna var grymma ändå (om man bortser från att det gick så snabbt alltsammans) ;)


Nåja veckan som kommer, kommer innehålla mkt stojj, I guess.

Ska ta å avsluta med något ballt nu...


Två älgar var ute och flög, men plötsligt så krashade den ena älgen... varför?

Vet inte (höhö)

Den fick en bulle i ögat!


jag tyckte faktiskt att den var väldigt rolig :p

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se