What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2009

Bekännelsen...

Av Mia - 17 augusti 2009 22:24

När jag fått igång min dator, då, ja dåå, ska jag lägga upp en jävla massa bilder! Bilder från Riga, bilder från stugan och sommarn i övrigt ;) Woho va kul!

Nej måste säga att Riga bilderna är speciella...och den sandstranden! Oh hot daamn!

Justeja....jag vet vart jag ska fira julafton någonstans...vet ni vart ni ska fira julafton? va? va? va? va?

Imorgon är en tuffing dag....ska nämligen skriva ut ett jävla cv och frakta fläsket till söta mAx hamburge restaurang(!) och klistra på mitt vackra smile och mina stora bambiögon...blotta tuttarna lite granna och dra upp kjolen....de ni, de är rätta takter det! Kommer fan få jobbet direkt! haha!

(Är skapligt trött!)

Sen efter det måste jag nästan plugga och sen såklart ska jag på ett möte inför nollningen som jag inte vill gå på...jag vill inte. Fan vad jag fått ångra att jag för en gångs skull gick med på att göra något jag i normalt fall aldrig gör. Fast blir nog kul ifs ;)...jamenar...ägg är gott.


Fick Höst&Vinter katalogen från Laredoute idag...jag har ändå skickat mail till dom hela våren om att jag ville ha min vår&sommarkatalog...vilket jag aldrig fick, även fast de skrev "oj förlåt, vi kommer direkt att skicka en till dig!" när jag påpekade det för dom... nej men tack ändå va micket fina saker i den pappershögen... och nu när jag fått min lön så gäller det att någon bränner katalogen och ger mig internetförbud.


God och gla, kexchokla...till den som försten ropar ja!


Gå å lägg dig nu Mia...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se