What a Twist

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Kom igen det blir kul! :D

Av Mia - 18 augusti 2009 20:40

Ush jag luktar svett... haha.

Fixat och trixat lite med CSN idag...kommer få en inloggningskod vilken dag som helst så jag kan ta och beställa hem nya studiemedels papper jag kan fylla i, hade ju vart bra  ;)

Är sjukt förvirrad faktiskt...diggar vissa personer i klassen som gör de värt att stanna kvar i plugget...men samtidigt orkar jag inte med själva pluggandet..wtf, känns förjävligt...skulle ja fixa mig ett jobb kommer jag sakna klassen och, haha, kårpuben som perkele :p

Meiin meeeiin.

Va möte idag inför Nollningen som börjar på torsdag. Vad ska jag säga?

Det är mycket som jag och Martyna inte hade någon aning om eller ens visste vad det var för något...känns gött. Vissa fester vi inte fått reda på som ska vara som man måste säga ifrån tidigt ifall man kommer eller ej på...lite synd.


Annars så äre bestämt och bokat att jag och min bebe ska fira jul med hans familj i Frankrike :D sug på de ni ;)!


Känner att jag nästan tappat gnistan helt till att skriva... fan va tråkigt :(

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se