What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Nollningen 09 Halmstad Högskola :D

Av Mia - 27 augusti 2009 09:25

Jaaa hinner inte skriva så mkt just nu, ska ta och äta lite frulle innan ja måste ta mig till Nordea för att fixa med nått komplicerat grejs så jag kan ansöka om CSN bidrag på internet:P

Efter det så börjar nollningen direkt, idag igen!

Alla nollor verkar störtsköna!

Som fusknolla fick ja också prova på att vara en nolla...missade ju det förra året i och med att jag började i min klass försent. Är verkligen kul! Men Grymt skönt att jag har blivit avslöjad dock... jobbigt att spela dum och låtsas som om jag inte vet ett skit :p

Hmm...ja... vad ska man mer säga? har liksom inte hänt så jätte mycket mer än just nollningen!

Börjar oftast vid elva på dagen...slutar sent på kvällen eller aa..ännu senare :p


Nu ska ja dra mig, kommer kanske lyckas få tag på lite bilder från nollningen sen! Micket bra... Nej har inget alls att säga egentligen haha. Orka...


Nåja, herrå

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se