What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

howdy hoe

Av Mia - 30 augusti 2009 21:11

Sitter å smsar me micke ma homeboy da bruush(:P) som sitter på andra sidan av väggen...haha..bekvämt!

Snart kommer våra kära päron hem med Oboy! Då ska jag vispa grädde å sen blire mys på hög nivå...om bror min laddar ner Pirates of the Caribbean 1 :D


Igår kväll slutade Nollningen...lite sorgligt faktiskt, fast ändå skönt att gå tillbaks till ett liv med normala kläder som inte stinker ägg & öl, och som är mesigt gröna :D men ändå...min overall (som ser ut och luktar exakt så) är ändå snyggast! Har en elefantrumpa på den till och med! Inte många som har! ;)

Ska sy fast min nolle t-shirt på benet också...när fan ja nu än kommer palla :P

MEN MEN

Igår kväll...va la inte så super lyckad...en av våra Humare fick åka till sjukan tråkigt nog och de va en himla massa köande överallt, förutom när vi tog oss till stan och fick gå före hela kön till Tre Hjärtan :D woho!

Lilla Magda pluttan kom tillbaks till Sverige igår förresten! så nu är alla fyra tjejer på plats! Eller snart iaf...Emilush ska bara frakta fläsket från sin karl hit till Hstad och så är allt som vanligt igen :p

Nu är det bara någon minut kvar tills jag får blanda oboy med min laktosfria mjölk å vispad grädde...ååå va ja mår bra :D

Imörrn ska jag plugga så jag kan få studiebidrag, Jaaa va kul!


Ojj nu får ja dra mig... haare gött!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se