What a Twist

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

de vart en BIL!

Av Mia - 31 augusti 2009 22:49

Grattis till mina twillfits som äntligen har skaffat sig sin första bil! Kmr ej ihåg vilket märke de är men söt är den...lite brett arsle och de gillar vi :p haha kan inte låta bli att spana in sånt på även bilar ;d Nu kan vi dra till Ullared och springa runt som små glada småbarn som nyss fått godis!


Mitt nya uppdrag är att bränna en alldeles underbart grym cd skiva till bilen nu ;)

Fick verkligen en kick till att sätta fart med mitt egna körkort när jag fick reda på att de köpt bilen :) Kan inte sluta längta tills den där dagen då jag också har mig en egen bil...sätta på musiken på högsta volym och bara njuta ;D DJ Mind- Bon Voyage(Dogma remix)...sjukt gammal låt men har faktiskt inte hittat någon bättre bil låt :p mehe yadi yadi

Ska ta å borsta tänderna o sånt nu! Skola imörrn, ska faktiskt bli kul tror ja :)


tjarå 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se