What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Haha höhö hihi hehe heu heu

Av Mia - 14 september 2009 20:16

Valde kategorier till min blogg nu! "dagbok" och "humor" haha.

Med humor menar jag min humor :P Inte för att min blogg är skit rolig, men vad ska jag göra liksom?  :D


Idag:

Vaknade av att Emilio smsar ngn gång innan nio, någn minut senare ringer mitt alarm, och sekunden efter det smsar magda...inte fan fick jag någon chans till att snoza! haha, det är något jag behöver för att må bra på morgonen :p Så skönt att bara ligga och dra sig några minuterM (lr timmar) innan man går upp!

Jaja springer in i duschen, då ringer Martyna...ringer upp sen och hon säger "Vi ska träffa jocke & Edward kl ett, jag ska träffa Robban kl tolv, det är fint väder ute idag så jag tänkte att vi kan gå in till stan...kl elva" :P Värsta planeringen på svår nivå! haha fast vi gick aldrig in ändå, så jag kunde ha på mig mina klackar idag ;D dom är ljus kola färgade! om man kan säga så...det lät liksom inte heller svenskt!

Jaja, Magda & Emilio kom å hämtade mig och den andra M...blir så mkt namn, ska nog börja med siffror...

Sååå, efter att Marjan träffat Robban och sålt sin bok åkte vi för att äta, Under tiden fick jag tanka en bil för första gången i mitt liv! Kände mig mäktigt nöjd! Fick även betala för skiten också >.<

Märker redan nu att jag inte har ett skit att skriva egentligen! Har börjat tvivla ¨på min svenska också..haha tänker tillbaka på de gamla goda tiderna då man hade MVG i svenska... och sen började gymnasiet.


Jaja...Jag ska fan göra en plan för vad jag gillar att göra, och sen kolla på kurser och utbildningar inom det... kanske jag kan bli något som jag faktiskt tycker är kul? Hade ju vart roligt!

ÅÅÅÅÅ förrsten, ja tränade med Emilio idag...men det sa jag nog innan va? fan... nej ska hämta min bärbara hårddisk och föra över bilder samt se ifall mitt arbete som jag måste göra klart och skicka in för att få studiebidrag fortfarande finns kvar.


Fyfan va tråkigt inlägg ja skrev nu :D


älskar Huni :)
20:36 märkte att jag inte alls nämnt att jag gymmat med Emilio idag haha...jävla grötskalle jag är! HAde fått för mig att jag skrivit det...hade fåttför mig att jag beskrivit hur vi tränat tills svetten bara rann om oss och två lustiga killar följde efter oss och stirrade :p Är ändå riktigt jobbigt när man sitter där på en maskin och försöker prestera så bra som möjligt, med pinsamt få vikter och musklerna skakar redan på en efter ...och så har man två människor som glor ._.  haha :p

Wiii, nu är de bestämt, Ska göra en omtenta nästa vecka! Grrymt! :D Kanske man kan få studiebidrag tillslut ändå!

Nej ska nog se någon film nu :) haaare gött

 
ANNONS
 
Sillen

Sillen

15 september 2009 15:56

Tjaaa, du ska skriva en massa skit om Micke nu tycker jag. Han berättar ju inge till mig så du lär hitta på en massa. Sen har du säkert ingen aning om vem jag är.....

http://magnuspremberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se