What a Twist

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Dance with somebody!

Av Mia - 15 september 2009 19:30

Jag har TRÄNINGSVÄRK (stavas det med Ä? :S seriöst alltså, vill veta..)

Eftersom Emilio skrev in sig på Nautilus igår så tränade vi snoret ur oss, och idag gjorde vi samma sak! Vi planerar att träna imorgon på morgonen också...men ja vet inte.. känns lite svagt de där haha.

Idag hade vi en lektion, mellan klockan tre och fem på eftermiddagen. Tycker synd om de som pendlar från andra städer... Vi har inte så mycket lektioner i övrigt under veckorna, man blir så förslappad så det är sjukt! Fast de har börjat skärpa till sig lite lite liiiite granna ;)

höhö


Ska sätta igång och vara duktig nu btw, Ska bara plocka undan från golvet, damsuga och byta sänglakan... och sen ska jag sätta igång och plugga!

Mini uppgiften som är tills imorgon kommer först, Sen en enkät och tillslut äre påläsning inför the bloody omtenta nästa vecka! :p Woho!! känner ni min glädje eller?!???

Fyfaaaaaeeeeeeeeeen!


Justeja, får inte glömma att nämna en sak...Det är veckans mest viktigaste notis!

Magda måste sluta blotta sin pung för alla småbarn på våran gård...De får ju fan men för livet haha :p


Nej dags för lite action i min svenska vardag!

Tjing

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se