What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

District 9

Av Mia - 22 september 2009 21:34

Såg jag precis... den e sjukt bra! Även om bildkvaliten och ljudet inte var den bästa! Den lilla Alien ungen e förfan sjukt söt :D Men det är ett fint budskap i filmen...att man inte ska döma andra efter hudfärg eller utseende över huvudtaget! Sen att de visar hur trög mänskligheten är, är ju inget nytt egentligen....det är nästan så att man skäms :S

Gick ett repotage på tv innan också om en dansk kille som heter Fritz, men för en period gjorde de om hans utseende så han såg ut att vara utlänsk och fick heta Ahmed under den perioden...han fick lära sig att prata med samma brytning som araber (tror jag det var) och besöka en moské osv...Man fick en ny syn på det hela. Tror alla skulle behöva prova på att gå i någon annans skor för ett tag. Det skulle vi må bra av, är nog många som blir dömda efter utseendet för snabbt innan de ens fått visa vilka de egentligen är.


Har fått ångest över vart jag ska tatuera in den där lilla söta grodan förresten... Vill ha den på vänster fot, men den matchar inte med min tatuering som jag har på höger ben eftersom groda är söt och i färg medans min tatuering på högra benet är en drake i endast svarta linjer, blir typ gullig vs. badass på något sett haha.

Men nu ska jag göra en kopp kaffe latte så jag piggnar till lite och sen sätta mig med mina anteckningar och nanna hyfsat tidigt idag iaf hade jag tänkt! Vill gå upp tidigt imorgon så jag kan fortsätta sänka in allt som står på anteckningarna i hjärnan på mig :P Wish me luck haha...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se