What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

inte mycket plugg för mig inte

Av Mia - 28 september 2009 23:51

borde sitta med min rapport nu, men icke!

Kanske skulle satsa på att bli en lyckad bloggerska som tjänar flera hundra tusen på bloggen ? hmm.

Den idén tror jag nog att majoriteten av alla bloggare har funderat på :p

Men tänkte skriva lite glada nyheter nu!

Min kära kusin Evelinus hjälpte mig att fixa spotify! Så nu delar vi musiklista! haha kommer bli en fin blandning av låtar :D

Sen har hon den där kusinen även gott med på att dela frakten från forever21.com med mig!! Så, Evelina, nu får du inte svika mig ! den 25e gäller det and you know it! :D

har hittat mig lite snygga skor på den sidan, samt en fin mössa som man egentligen kan köpa i vilken butik som helst haha. Får inte glömma att jag även har förälskat mig i två t-shirtar också!

            


Men tills den 25e Oktober så får jag nöjja mig med den här jackan från Ellos åtminstone! (kanske den stickade tröjan också, ser så lockande ut)


    Det var mina klädesplaner det!


Gonatt och så :)


Ps. Funderar på att skriva till forever21.com och be dem lansera sina affärer här i Sverige! Göteborg hade vart perfa!...vilken idé jag fick precis... ;-D Ds.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se