What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Äntligen!!

Av Mia - 29 september 2009 17:05

Skickade in rapporten nu, en timme försent, men so what jag har ialla fall gjort det! ;) Blev faktiskt nöjd, fast det var jag sist gång också...och fick en del kritik som bl.a annat det inte verkar som om jag gillar att skriva över huvud taget! Haha, de va lite pinamt då...jag menar, jag hade inte haft blogg om jag inte gillar att skriva :P Men nu har jag verkligen lagt ner lite mer tid på den här uppgiften så jag hoppas änna på lite bättre kritik den här gången :P

Haha.

Men nu över till något lite mindre roligt! Har bara hundra kronor kvar den här månaden... jippi.

Betalade den där kåravgiften som de ändå har bestämt ska upphöra i januari! Vad är det för mening med att betala för den här terminen då?? Får ju inte ut något uttav det heller. Om jag inte hade betalat den här avgiften hade jag inte kunnat göra mina tentor. Men hallå eller?? Förutom det, så tjänar jag inte ett skit på de här. visst man får lite rabatter men som jag aldrig, aldrig använder! Trams alltihop :(

Nu ska jag göra något annat! Känner mig så fri nu när rapporten e inlämnad! Ska nog flyga iväg ner till köket och rota i kylen efter något, jamenar...våran pizza som vi beställt lär ju ändå inte komma fören om 1½ timma som den gjort de senaste gångerna vi beställt över nätet... :P

(inte alls bitter idag nej)


tjipp o höjj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se