What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

I wanna do bad things to you

Av Mia - 29 september 2009 20:43

Har tankat ner de tre första avsnitten av True Blood som jag ska se nu ikväll samtidigt som jag ska äta plommon! haha, jag köpte en korg plommon, och när mamma & pappa kommer hem från stugan så kan ni ju gissa vad dom hade med sig! En 6liters påse full med plommon från min faster! mm så gott! Här ska de ätas! (och bajsas hahahah)


Hmm, nej men vet ni vad? Har sett district 9 för andra gången nu! Brorsan och jag övertalade pappa till att vilja se den till maten. Fastnade också :P Den är sjukt så bra! tror verkligen att mänskligheten hade reagerat så som de gör i filmen. Skulle bli mäktigt förvånad ifall vi inte skulle göra så iaf. för det finns ju de som styr "världen" som är idioter, förlåt...men i stort sett alla utav dem är det.

Jag är djup av mig idag också, har vart det en hel del på sistone nu men de e la gött!


Hejsvejs:)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se