What a Twist

Alla inlägg under september 2009

Av Mia - 28 september 2009 18:51

Kan man få de nu också...? ahja, bara bloggagratis inte försöker bli de nya lunarstorm :p


"pluggar" just nu, mhmm...


är trött..

Vill träna...

Men inte fören efter maten...

Jag kommer lätt få håll under uppvärmningen haha.

Auch..

Hör micron plinga ett antal gånger nerifrån köket.

måste bli klar med rapporthelvetet

Är trött på skolan...vill göra ngt annat

vill däremot inte lämna klassen..

dilemma?

nääääädå.

nu ringer älsklingen

ja råkade klicka :S fan!

haha:$

älsklingne och jag pratar som borat med varandra

okej..lite retard kanske


:P

ANNONS
Av Mia - 28 september 2009 10:24

Gäsp...och en till stor gäsp...men vafan!

Har nstan precis komme hem från ett möte med HFAB som jag och Martinka var på i morse. Intervjuade dom lite om deras marknadsplan osv så vi kan jämföra med Janas fastigheter som Jocke och Eddie har intervjuat :D Sååå, imorgon sätter vi igång fo' sho'! Har alltid haft intrycket om HFAB att de är snorkiga och snobbiga, visst...snobbiga är dom verkligen... men definitivt icke snorkiga! De va faktiskt riktigt trevliga :P oooo

Men skit samma...har precis fört över lite bilder från Ön till datorn!

Och även en bild på gigantikus svampen mamma å pappa plockae på stugan. Jag fick kväljningar när jag såg den! Hatar svamp! Förutom champinjoner :D

men meeeen.. de va väl de? Orkar inte skriva så mkt mer nu faktiskt...


7 dagar kvar tills jag får köpa ut från systembolaget....till mig själv :pJag njuter av naturen...haha.

  


Och så klart the giant Mushroom!!!

  

Den är stor...pappas händer är stora så tro mig när jag säger att den är stor :P miihi

ANNONS
Av Mia - 27 september 2009 12:59

Har gjort en lista på vad som behöver göras:

1. Vattna blommor (mitt träd, Willy)

2. Sola solarium

3.Skriva till ngn resebyrå ang. praktik.

4. Städa rummet (Y)

5. Betala räkningar

6. Starta tvättmaskin

7. Läs lite teori till körkortet... bättre sent än aldrig liksom hehe

8. Föra över bilder från min kamera till datorn så jag kan börja plugga lite inför min och Mars vildmarksguidning :-D

9. Skriva en rapport i populärvetenskap.


Låter la kul eller?! :D


Pratade med min mamma igår, hon ska få kika på min knäskål när hon kommer hem idag :o

För några veckor sedan slog ja i den så förbannat hårt att jag hade problem att gå på flera dagar, självklart en fylle grej hahah :p

Men men, efter ett tag gick smärtan över och sakta men säkert började de inre blåmärkena att komma fram, nu när även de är borta så har jag fått problem när jag stretchar, känns som om allt har låssat där inne :O Njuter inte direkt när man pillar på knäskållen heller... Sååå, min mamma spekulerade över att den kan va sprucken :o

Ngt helt nytt för mig faktiskt, aldrig varit med om de innan...aldrig ens brytit ett ben!


Fan va dåligt jag mådde helt plötsligt då?? :S


ska fortsätta att bocka av saker från min lista nu, see ya!

Av Mia - 27 september 2009 00:10

Har instalerat the wonder-web-cam!

Fattar inte hur jädra rätt mina föräldrar lyckades pricka när de köpte min gamla goa webcam till mig för flera år sen! Inte nog med att den fortfarande håller utan att ha gått sönder i mina händer så har den en tendens att göra en fräsh! Man behöver inte sminka sig för att se sminkad ut :P Eller hur man ska säga...


Har visserligen smink på den här bilden när ja testade camen :p men de e en bild iaf!

  


Är klarvaken just nu, kan nästan inte bli piggare! Och jag som sa till Älsklingen att jag skulle lägga mig innan, vid sisådär tio tiden..haha yeah right,

Sitter och funderar på allt möjligt, bland annat att jag vill prova på något nytt...är sugen på att fixa en kort frisyr, men vågar jag? Vill också färga håret i en lite mer röd nyans...och samma fråga där med; Vågar jag? Tanken om att jag kommer se helt åt helvete ut har ju dykt upp ett par gånger:P Har en lång hals och så har jag en tendens att sjunka ihop som en degklump, så nja...då skulle den där korta och röda frillan inte se jätte läcker ut.                 men JAG VILL TESTA!!!! :S

som 8a åring klippte jag mig kort... Frisören frågade hur jag ville klippa mig och jag svarade: Som mamma! Hon har en sån här frisyr! (och så pekade jag på en bild i en tidning...bilden föreställde en kvinna i kort kort hår). Yes, strax efter går pappa ut från frisörsalongen med en pojke i blont kort halv-krulligt hår, haha :p Det var sommar då så vi åkte ju till stugan... Jag å min lillkusin bestämde oss för att gå till min farmors lilla stuga och säga hej... vad säger inte min farmor till min kusin Natthalie då? Jo...

"Men Natthalie vad är det här för söt liten pojke du har med dig då??"

hahaha....jag blev jätte knäckt och viskade fram lite generat att det var jag :p Så jag har lite men för livet sen dess xD


Nu Måste jag S.O.V.A

Gunach


Av Mia - 26 september 2009 22:47

Men känner ändå att jag vill skriva några rader :P

Beroende ? :O


Jaja, nu när Mar fått reda på vad hemligheten var för något kan jag ju lika gärna säga det här med...

Råkade prova M&M's bil idag efter gymmet med Magda, de va riktigt trevligt :P

Hoppas på fler gånger mohaha! :D


Var riktigt trevligt att träffa Lisa innan, satt och snackade skit om gäster från Restaurangen och så...old memories helt enkelt haha, inte för att vi har så många ihop eftersom jag inte känt henne så länge. Men ändå! :p

Vi kikade på film i hennes källare/lägenhet som är klaustrofobi liten och jag vräkte i mig godis så jag mådde groteskt illa efteråt! Filmen vi såg var riktigt bra! Sunshine cleaning, någon som sett den?

Ja sökte på den på imdb, före jag stack till Lisa, för att se va de var för film (...var inte så sugen på å glo skräckfilm med tanke på hur fuckad i huvudet jag blir efteråt:$) och det stod Komedi... var en väldigt dyster komedi på ett sätt, den börjar med en snubbe som provar ett gevär i en butik och sen skuter huvudet av sig på plats xD men den är klart sevärd!

10 points


om 9 dagar fyller jag 20 förresten :) och om 8 dagar kommer min familj träffa Romans familj för första gången! Känns som om jag är mer pirrig i magen över det än vad mina föräldrar är... :o Tänk så kommer dom inte överens? Vilket jag verkligen håller tummarna för att det inte kommer att ske :P

Men men, på måndag om 10 dagar kan jag garantera att Systembolaget kommer få en kund åtminstone! Meee!

:D


Ps. Innan jag drar vill jag bara klistra in en länk också! Polskt grejs...men den e söt! :D

http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q&feature=fvw There ya go! ;)

Av Mia - 26 september 2009 16:30

...som bara jag, Magda och min bruush vet :p fast förhoppningsvis så kommer Mar också veta det efter ikväll :P

Fast nu hinner jag inte skriva mer ändå, haha, ska till till en tjejkompis som heter Lisa... Jobbade med hennes uppe i Hamburgsund i somras och nu har hon flyttat ner :)

Hejjrrrååååeee

Av Mia - 25 september 2009 23:45

Orkade inte skriva igår...var för död :P men JAG KLARADE TENTAN!!!! ;D

vilket innebär att jag kommer få mitt studiebidrag! :P haha

Tränade på kvällen igår också, så idag har jag träningsvärk i vänstra skinkan...inte ofta jag har träningsvärk i rumpan över huvudtaget, har nog inte riktigt fattat hur man tränar de partiet haha...ja man kan ju ana hur slapp jag är på den delen :P Fast jag är på god väg till det bättre! :D


Sååå eeeh, idag har jag vart i skolan en liten snabbis, träffade min grupp (Eddie, Ötzi och Marjanovixh:)... Vi har ett arbete inom marknadsföring som ska va klart någon gång i oktober seddu.


Jaja, hängde med M&M och deras lillasyster Alle till hennes ridlektion (kom typ en halvtimma försent..), Hade mina små förhoppningar om att få se lite action, förra gången tösen var där blev hon biten och stampad på av hästen :D, fast idag tog dom de lugnt och de fick lära sig hur man borstar hästen samt hur man bemöter den...om jag förstod rätt?

Åkte hem efter en snabbis runda på Maxi, gjorde pankakor och soppa... Bruush och jag käkade framför tvn as usual och den här gången såg vi "the Hangover"...Hade inga förväntningar alls på filmen men den var gryyym! Alan är stört skön haha...Eller den nakna asiaten som kommer uppflygandes när de öppnar bakluckan på bilen och Ollar en utav dem :P Va ett hårstrå ifrån att gråta så mkt som jag skrattade :P Hmm, aaa, sen dess har jag väll suttit bänkad framför teven för det började en bra film/serie efter den andre:P

Ett utav avsnitten från True Blood tittade jag på... Trodde det var en film innan eftersom jag laddade ner den för några dagar sedan...Men nu när jag kollade på den jag laddat ner visade det sig att det var något avsnitt från säsong 2. Shiet, ja har ju inte ens börjat se första säsongen :P vet ialla fulla fall vad jag kommer nörda mig med framöver när jag fått igång internet på min egna dator!


Det som är lite tråkigt med morsans dator är att jag inte kan spela Farmville, jag har en känsla av att mina skördor håller på att ruttna, mina kossor spricker nog snart och likaså med min kyckling :P fan!


ska kolla på någon film nu :-D

Tjululluuull!

Av Mia - 23 september 2009 17:12

Jag tänkte att jag inte skulle spela det fören efter omtentan...jokes on me typ:p

Martyna ringde och lät rätt upphetsad när hon sa "Mia du måste gå in på din farmville och ta hand om åkrarna, dom dör snart!! och din kossa spricker snart!" hahah....fast då hade jag redan hunnit logga in där ifs :p Fattar inte hur lättroad man kan va egentligen :p

Försöker komma på hur man tjänar cash istället för de där guldmynten?! Vill ju ha ett fett hus utan att betala pengar från mitt riktiga bankkonto :(


Måste plugga! Kom igen nu Mia du fixar'ett!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se