What a Twist

Alla inlägg under september 2009

Av Mia - 19 september 2009 15:18

varför somnade vi?!

Så typiskt! Hade ju tänkt käka sushi till lunch inne i stan, Roman har aldrig smakat  och ja e inte säker på om jag tycker om det eller ej :p Åååååå vad jag e irriterad just nu!

Ska försöka få upp Roman ur sängen nu så vi kan göra ngt vettigt...får panik av att sitta inomhus när det e så fint väder... :(


Annars kommer det nog bli kul ikväll ;) Vi ska fira M&M ikväll på krogen! :D  mihii

tänker inte skriva mer just nu, är så jädra irriterad på mig själv :P

ANNONS
Av Mia - 18 september 2009 17:12

Jag kan döda för mat just nu, det är verkligen så illa :p

Ska visserligen beställa pizza nu, men fan om de tar över en timma den här gången också! Då kommer någon dö xD

om två timmar kommer elsklingen hit :)

Har en överraskning till honom, fast det är en hemlighet tillsvidare... så, jag får återkomma på den punkten ;)

FAN! Måste städa ju!!! åååh!


Tjaarå

ANNONS
Av Mia - 18 september 2009 14:32

Jag måste sluta svära så mycket...låter ju löjligt :S

Vart tog min svenska vägen?!?

Av Mia - 18 september 2009 14:19

Älskar känslan efter att man tränat, den är underbar! Märkte dock att min knäskål fortfarande inte hämtat sig efter att jag ramlade som en padda utanför kåren för några veckor sen, gjorde grisigt ont när jag stretchade :( snyft..

Är lite deprimerad över en annan sak också...mina lår, storleken äre inge fel på..men däremot så innan trodde jag att jag hade fått gropar på baksidan av låren pga att jag bara är allmänt ovältränad..men haha så är inte fallet :p det är fan mina blodkärl som syns så fett tydligt att de ser ut som väck! OKej jag brukar inte vara deprimerad över min kropp, det är jävligt sällan, men de här pajjade halva min dag haha :p

Ska sola mig brun så de syns mindre...annars ska jag komma på en kroppsfoundation som är permanent :p Ah, en jävligt bra idé! skulle bli multimiljonär ffs :D

coolt.


Ska plocka upp resten av alla klädhögar på golvet mitt och damsuga...sen ska jag promenera ut i någon jävla skog och göra en skoluppgift :p


Hade fint så hörs vi senare bloggen

Av Mia - 17 september 2009 21:10

Imorgon äre friidag och då kommer Min Älskling :D


Längtar, längtar, längtar!! :D :D :D :D


och nu poppade mitt öga ut ur hålet...

kändes det som iaf...

har svin ont i ögat

haha.Obestämd21:20

HAHA! hittade roliga bilder från när jag hade brunt hår och gick i andra ring(I think)

kom fram till att jag har väldigt lockigt hår XD

         


Av Mia - 17 september 2009 20:45

Gick faktiskt otroligt bra på redovisningen, ska nog vara bakis på alla kommande redovisningar! Känslan av att man inte kan bry sig mindre om vad andra tycker/tänker eller hur det ens kommer att gå, ja, den e Wicked! :p

Haha...

Nåja, jag och Magda spenderade en timme eller så på bland annat en bänk utanför skolan där vi satt och gapflabbade åt hur tragiska vi är, bakfulla och förjävliga! Magda fes som ett svin också för den delen :p

Har nojja till tusen för mina betyg...måste sätta godkänt på omprovet nästa vecka! Jag bara måste!!


Måste säga att gårdagens HUM party var grymt! Det var en riktigt skön stämning över hela gänget tyckte ja! :D

Marjan har ja faktiskt utsett till kvällens pärla för hon såg till att vi kom hem i "stabilt" läge :p

OCH! Det var sååå braaa musik på Kåren den här gången!! De spelade min favvo låt: LMFAO - I am not a whore Klockrent eller ??? :D:D:D:D:D mohaaa


Nu ska jag ta o fixa i ordning träningskläderna, ta nått o käka och sen starta en film! :)

Såg en Action/Sci-fi film till middag idag förrsten....Lost city raiders. Både namnet och beskrivningen låter intressant tycker jag...men själva filmen...NEJ! haha, eller ja, den e ju bra om man vill få sig ett gott skratt!

Skådisarna var B, en av filmens bad guys spelade en "spion" åt den "onda" sidan, och han får då låtsas vara en snäll och lugn präst, men när han då blir avsöjad får han oväntat för sig att springa galet snabbt typ tre meter åt sidan för att sen göra värsta coola och häftiga hoppet ner i vattnet. Min första tanke var WTF oc sen började bådde jag o brorsan asgarva :P Sen har dom fått han till att framstå som Gollum i slutet när han följer efter hjältarna :p hahah

Av Mia - 17 september 2009 08:45

ja mår inte braaaaaa :(

precis gått över från full till "nykter" och nu ska ja till skolan för att ha redovisning....kommer gå skit bra :P hahaha nej egentligen skrattar jag inte, sitter med halvöppen mun och blodsprängda ögon och stirrar på datorskärmen :P ska nog äta?

Av Mia - 16 september 2009 16:16

Har precit tvättat håret och epilerat mina armpittar...ska ringa roman nu och pinka, sen äre väl fixa till frillan och sminka mig! De är planen ;)


Rea på Vila idag...en svart klänning med korsett, 50%...Mia har sig en ny klänning som passar perfekt till Nyår!

I do ma thing so Biaaatiful!

Sen köpte M&M en tidig födelsedags present till lilla jag som stod och kollade på dom med mina oemotståndliga bambi ögon :P mohahaha

Men det är ju en födelsedagspresent, så det är hemligt ;P haha


Nu måste jag sätta fart!Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se