What a Twist

Alla inlägg under september 2009

Av Mia - 12 september 2009 14:35

Kollade på ett youtube klipp från Idol uttagningarna! Två skit grymma snubbar som lurar Juryn :D go guys! go guys!

Har inte kommit fram till hur man slänger in videoklipp och bla bla i blogginläggen, så ja nöjer mig med att bara ha med länken så tycker jag att ni ska spana in klippet! Dog av skratt när ena killen springer in i dörren! haha!!!


http://www.youtube.com/watch?v=Au8xGFplkrw&feature=player_embedded SE DEN!!!


Ta ta

ANNONS
Av Mia - 12 september 2009 11:35

Äter världens bästaste frulle just nu! Skit gott äre!

Kladdkaka och dricker varm mjölk med honung till de :p haha Mamma kommer döda mig om hon läser det här :p

Nej men är inte hungrig, däremot sugen på en socker bomb...och självklart ska jag se en film till frukosten! Van Helsing.. Har aldrig sett den, eller inte hela i varje fall. Såg början hos en gammal kompis, fast i taskig kvalitet...och då menar jag att upplösningen var i stora stora fyrkanter och ljudet var efter :p Men men, va utgång igår, va trevligt i början och så...gick lite snett sen!Och Mia var sneppet intill nykter 90% av kvällen! Dags att börja prata pension kanske? :P höhö nej ska se filmen nu, den började av sig självt !!


Herrååå pich pich


Oh en sak till bara! Ska föra över alla bilder från i somras idag och lägga upp dem här! :D

ANNONS
Av Mia - 10 september 2009 20:48

Tjääna bloggen!

Fan va lång tid det tog för mig att fatta att blogga gratis har bytt namn till bloggplatsen...efter fjärde försöket till att skriva in www.bloggagratis.se tänkte jag bara "vafan äre här för jävla skämt?!" och skriver in adressen till min blogg för att komma in på sidan via den...där det står bloggplatsen istället för bloggagratis..haha schmock!

Va rädd för att det kan ha vart ett fult virus som jävlades med mig, har precis fixat min dator...igen! Creds till pappa min :D


Glor på Idol just nu, en klasskompis kommer kanske va me :) Har hört rykten om att de till och med kanske gjort ett inslag över hur lik han är Måns Zelmerlöv :p  Faan slut nu ju :( Imörrn måste han va me! ska sitta klistrad! Ni också!!! ;D


Nej ska nog ta å baka kladkaka efter att ja pinkat lite!


Kan ju säga lite news förresten!

Var ju hos min huni förra helgen :) blev rätt sjuk då.. Men vi umgicks bara och hade lite quality time :p va med sofie också, fikade o glodde lite lite kläder! Spelade biljard på lördagen också :) Ja fick en iPod av hans mamma, hon hade vunnit den genom hennes jobb...hon hade ingen nytta för den och så fick ja den D: micket glad Mia blev. Annars har ja lekt med M&M, deras nya bil, Emilush och andra! Köpt mig ett par nya skor, snorat ut hjärnan en miljards gånger, och idag så råkade jag köpa ett lila linne på JC, Gud förlåte mig...:( Mohahahaaaa!!

Nej seriöst...äter ärtsoppa nu, så mkt blev det av med kladdkakan haha ja är bäst :D Idag har ja vart i skolan, deltid, var på första lektionen och ett möte med en lärare vi har i marknadsföring...ville se ifall vår ide var grym eller bara grym! Den var grym! Men, däremot så har vi tydligen gått ett steg före så de vi gjort nu är det vi ska göra till nästa kurs i marknasföringen :p haha Sååå jaaa....orkar inte skriva mer hejdå!

Av Mia - 4 september 2009 09:56

Nu har ja köpt mig en billettt till L.a ;) Kostade 75 kronor och om nästan exakt två timmar drar ja!

Fyfan vad jag har längtat!

Och det är Landskrona ja pratar om ;)

Nej måste packa nuuu! Tipp topp

Va på Maxi igår med M&M...de körde ju såklart i deras mosade nyckelpiga!


Okej justeja...vetifan när ja skrev sist men i onsdes så dansade jag å Ötzi street dance haha, va as kul! Synd att man måste va medlem på det gymmet bara för att få fortsätta...är ju redan inskriven på Nautilus :/ Men men, efter de gick ja till Emilia och duschade! Jag köpte även en äcklig macka hos Adde :p Nåja nåja, vi tog oss till förfesten på 34 tillslut, en timma försenade ungefär :D...och i slutändan blev det kåren ;D

Det var gryyymt kul! Förutom att jag va en krypling 80% av tiden..Skulle springa ifatt Emilia när hon skulle pinka utomhus, jag ser självklart inte en trottoarkant och faller pladask, slår i knäskålen i något (en sten tror jag?), å det kändes som om den flyttades en halvmeter ner på benet :S Fyfan vad ont det gjorde..kunde inte hålla tillbaks tårarna hehe, gjorde lika ont som ett slag mellan benen (det gör ont för tjejer också)...den där äckel känslan i magen som får en att vilja spy :)

Sen tog Mia sig lite extra dricka inne på kåren för att slippa känna smärtan och det funkade as bra! :P

Så igår så var det en seg dag...spelade Mass Effect, kollade på när pappa spelade det, käkade mat, åkte till Maxi och sen spelade ja lite till haha (A) Jag börjar få förståelse för de som är besatta av datorspel :O Fan de lät inte bra... ^^


Tjofadderittan Lambo!

Av Mia - 1 september 2009 22:20

Åkte till skolan med M&M's nya bil, såklart ;)

De va heeelt OK!

Sen hade vi lektion i Marknadsföring..lite halvsegt, ska nämligen reda nu börja på ett hyfsat stort arbete. Efter det Käkade vi tjejor på Oriental tror ja de heter(??) å sen så började nästa lektion! Ekosystem&biotoper i princip :p

Jaja, i slutet åkte vi på terminens första Exkursion, vid fylleån..jätte trevligt å varmt som fané vare!

Såå...vår lärare säger till oss att kika runt efter något intressant å sen skulle han berätta för oss något som skulle göra de vi hittar ännu mer intressant, typ. Nåja..Först hittar vi röda vinbär haha, skit intressant :p å sen börjar jag o Marjan leta omkring...ja se en liten padda som ja börjar jaga och sen råkar klämma dens huvud mellan två små pinnar :S Tillslut gav ha upp och bestämde mig för att kika närmre på vattnet...ser en liten liten sandstrand som man kunde gå på (trodde jag) och sätter ner ena foten för att märka att de va då emn jävligt mjuk strand och sätter automatiskt ner andra benet för att få upp första foten. Gött mos tänker ja i en sekund innan ja inser att hela mitt ben har sjunkit ner i den svarta leran. Hahah!

De såg seriöst ut som kära! Frågade vår lärare vafan de va för skit ja fått på hela benet och som fyllt hela min sko:p

Svart lera vare ju...men sen började han förklara varför den var svart, o nu blir det ännu mer spännande :P

Är en sand/ler botten mörk innebär det att den innehåller väldigt lite syre, vilket är paradiset för någon speciell bakterie som ska hjälpa till att bryta ner en massa skit och i sin tur utrsöndrar nått svavel grejs...och som i sin tur förklarar varför jag helt plötsligt började lukta ruttet ägg haha. FYFAN :P

Måste erkänna att jag känner mig lite visare inom ämnet Ekosystem och biotoper, har även lärt mig att inte klampa som en jävla hulk vart som helst också :p


Efter de åkte vi heeem och så satte ja mig i soffan å började käka...men han bara börja innan ja föll ihop och somnade på plats :p vaknade lite senare av att pappa satt å kollade på the incredibles :D


Justeja, kommer förmodlingen att slänga mina sandalre ja hade på mig idag :) de har ju vart me om en massa äckligt skit som t.ex piss...och nu lera som luktar ruttet ägg! Tjoho! :p hahaAnnars mår Mia bara fint idag...

Ska göra något annat kul nu!

Ciao

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se