What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

The babysitter in Glumslöv!

Av Mia - 13 oktober 2009 10:08

Så, så e de!

Sitter barnvakt åt Romans lillasyster :-D Just nu är hon i skolan. Fick gå upp samtidigt som henne för att ta bussen med 'na till skolan och sen ta bussen hem igen, fick vänta på bussen i 10 minuter och det var nästan minus grader i morse !!  Som jag frös! Mina lår och skinkor var knallröda damniit :P Sen när jag äntligen kommit "hem" gick jag å sket...det var så jdra underbart! hahaha

Men kom ner hit till Glumslöv/Landskrona igår eftermiddag... Lena var redan hemma när jag och Älsklngen kom hit för att babysitta tjejen :P så det blev lite käk och sen körde vi henne till träningen, jag hade tänkt att vi skulle kolla på eller att jag kanske till å med kunde få övningsköra undertiden hon var där...men icke! Min favvo snopp hade tänkt släpa med mig till hans gym... haha, jaja, blev att dra på mina rosa mjukisbrallor och en vit röd tränins tshirt av lena, fick även låna deras mammas gympa dojjor! Cyklade i tjugo minuter på gymmet.... de har tv apparater på deras konditionsmaskiner och jag hittade en av mina favorit serier bland kanalerna; Greys Anatomi :D:D

När den var slut försökte vara duktig i några minuter till innan jag tröttnade och gick ner till Roman och Joni som var nere i skrotrummet :P Hämtade min jacka, ringde Sofie och så tog hon och jag en liten promenad istället :P MKT TREVLIGARE :D

Romans gym är mkt kassare än Nautilus mohaha! förutom att de har tv p träningsmaskinerna då...det var rätt najs :P


Nåja, tänkte lägga upp lite bilder från Stockholm alldeles strax, men ska nog ta något att äta, sova en halvtimma eller duscha...bara jag gör nått! :D


Tiiidddiiiii!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se