What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

Rubrik saknas

Av Mia - 24 oktober 2009 19:17

Ja... Igår var en spännande dag:P

Hade min första vildmarksguidning, var lite orolig för en kompis som jag inte fick tag på...men det löste sig tillslut =D och sen utgång på krogen!

Hade ordentligt kul! Var bestämd till tusen att jag inte skulle med ut på krogen, utan bara vara på förfesten hos Magda och Martyna som bor tio meter bort :P Meeen, när ja väl kom dit så skulle de andra till stan inte så långt efter, så jag hängde på och var helt inne på att jag bara skulle vara med på Asian..men icke...blev en jädra massa Sommersby och en shot :P Vet att jag sa hela tiden "jag åker hem efter den här cidern" eller "När ni drar vidare till nästa ställe åker jag hem" Haha, sure. Blev bjuden på inträdet till B&B såååå de var ju givet att man hängde på :D Hade sjukt kul! Var dock jävligt lite folk (alla var nog på Mårtensson). Så istället för att vara hemma vid 2 tiden var jag hemma vid fyra halv fem tiden om jag inte mins fel :P Satte klockan på att ringa halv sex på morgonen så jag kunde ta tåget klockan sju till bebe...men Mmmm, för det hände ju! Haha...nae.

Vaknade istället tjugo i nio (kl nio gick nästa tåg som jag tänkte ta om jag inte pallade med sju tåget haha) panik packade det sista, drog på mig kläder, antagligen fortfarande full eftersom hela världen låg i en 90graders vinkel för mig haha. Men lyckades iaf ta bussen klockan nio till stan...Då skulle ja hinna med tio tåget. Som aldrig skulle gå, visade det sig när jag kom till tågstationen. Så blev en Swebuss bijett istället. Tog tåget från Helsingborg till Landskrona, där en tjej betalade min tåg biljett eftersom jag inte hade kontanter-> hann inte köpa någon bijett på statioen heller...och, Det går inte längre att betala med Kort på tågen :S Grymt snällt av henne! Känns skönt att det fortfarande finns friska människor i världen :P Slapp betala bussbiljetten också haha. Varför? Ingen som helst aning... :PMen men kan inte pladdra mer nu! Ska käka med Sofie på Basilika nu, restaurang eller nått, så måste göra mig i ordning lite! :DÄlsklingen sover som en sparris :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se