What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Grattis bebe :D

Av Mia - 26 oktober 2009 09:30

Sitter här med torr hy i ansiktet. Precis tvättat av allt smink från igår med tvååål Så ska snart smörja in mig med fotkräm! haha nerå...men de e faktiskt ett jävligt bra tips om man e öken torr någonstans, som tex. Fejjan :P

Ska göra mig en pirog nu...som blir min frukost efter älsklingen köpte bröd men inget smör haha.

Hade en otroligt fräck dröm inatt! Kommer inte ihåg så mycket förutom att vi kollade på hus som var magiska och skulle köpa ett! Sen höll vi även på att renovera om stugan! Och istället för att det var en massa åkrar i dalen nedanför stugan...så var det en feting sjö och allt var så jävla vackert:O Sen att jag helt plötsligt befann mig i USA på ett stort köpecenter var ju inte heller fel...shoppade loss för några tusen och så... ja, livet var gött i den världen! :O


Ska verkligen äta den där pirogen nu! Måste sätta fart! Ska hinna damsuga och dammtorka här innan ett, då ska jag till stan och köpa lite saker bl.a presenter till Min huni :) Ska bjuda han på restaurang ikväll också :) Sen ska det vara mysigt här hemma lagom tills vi kommer tillbaks från Restaurangen! Funderar på om vi ska käka efterrätten här hemma...Fan...kommer bli mycket jag ska göra...måste nog skriva en lista innan mitt fish-head glömmer allt :S


Juesteja! Var på Ikea igår! Och jag tänker bara säga så här mycket : Inget mer shoppande för Mias del den här månaden förutom Ullared trippen som ska bli av någon dag också!:P


Älskar min bebe mer än allt :-D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se