What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2009

Dagen efter

Av Mia - 27 oktober 2009 10:10

dagen efter älsklingens födelsedag. :P

Vill ni veta vad han fick av mig va?? :D

Ett litet hundben (Fias idé) som han fick först och jag lyckades nästan lura i han helt och hållet att det var det ända jag hade råd med :P Sen var jag bara tvungen att ta fram nästa present som jag gömt... ett gulligt paket med honungsbad och en nalle som håller i en honungsklubba, fast den presenten var mer tänkt för oss båda att använda tillsammans. Sen fick han ett grattis kort som består av en apa som håller i en banan. Skrev dit texten "min favorit man med min favorit banan;-)" :P haha ja min humor rakt igenom.  Men han blev glad!! Och det gjorde mig glad. Tröga jag glömde bara att fota allt innan han öppnade presenterna. Hade lagt upp det på ett sånt jävla coolt sätt. Köpte tre doft ljus som luktar choklad, vanilj och cola. dessa ställde jag upp vid fönstret. Körde på ett afrikanskt tema igår. Roman har tre giraffstatyer som jag satte emellan två av ljusen. Chokladljuset, som blev över, satte jag två exotiska växter på var sin sida och sen så tyckte jag det såg coolt ut att Ap-kortet, hundbens presenten och ett foto på mig och bebe omringade chokladljuset... som en lägereld ute i djungeln :P haha fett mysigt!

Gjorde varma Ciabattas med mjukost samt te när Roman kom hem från jobbet. så vi inte skulle Dö här i lägenheten innan vi skulle ut och äta på Basilika.


Det var den dagen det... Nu ploppade mina två brödskivor upp ur brödrosten :P Frulletime!


Hajdo


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se