What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Guess who's Back?!

Av Mia - 29 oktober 2009 14:10

Jag!!! hahaha... vad annars liksom.


Har inte skrivit blogg sen i tisdes för olika anledningar som till exempel: var upptagen med älsklingen på tisdagskvällen.

Onsdag åkte jag hem, hittade mig en "kompis" på tåget (höll ihop lite eftersom mitt under tågfärden upp mot halmstad så var vi tvugna att byta till ersättningsbuss...som vi fick vänta på i ungefär 30-40 minuter)... senare på dagen pluggade jag, åt och sen åkte vi till Emilia->Ica Maxi->köpte Marabou vinter choklad mmmm.

Idag; klockan är inte så mycket och man bör inte begära av mig att jag ska sätta mig och blogga så fort jag vaknat. Visserligen vaknade jag halv nio... men sen vare ju så fint väder ute att jag var tvungen att ta en promenad i typ 1½ timma, alldeles själv vilket faktiskt var riktigt härligt! Gick till Eketångaskogen...vandrade där lite grann, pinka bland en massa granar gjorde jag mä. Var riktigt vackert! Gick ut på några små klippor högst upp i Stenbrottet. Där kan man se ut över havet ända till Båstad. Det är en Rejält maffig känsla att stå där på klippkanten med en massa stenar och klippavsatser nedanför... Man lär ju lätt dö om man skulle trilla :p


Sen att min dator varit döende kan ju ha varit en liten anledning till det dåliga bloggandet också...

Vägrade starta igår, inte fören efter X antal försök och en jävla massa hot från min sida som den motvilligt satte igång. blev lite ledsen över att den inte gillar mig längre... borde skaffa mig ett husdjur, har mer tur med sånt än med tekniska saker.


Nåja... Bruush kom hem från London igår! Han har köpt en super nice anteckningsbok till mig! Ser ut som en antik bok...man förväntar sig nästan att det ska vara en antik skrift i den från någon känd författare som levde på 1700talet... Men jag har invigt den nu! Så antik skrift vet jag inte...är väll mer fula kråkbokstäver som inte hänger ihop..haha. Nej men den var bland de bästa presenterna jag fått, någonsin! Blev jätte glad :-D


Ska betala en liten avgift till en klasskompis nu! Har fått våra turism-märken som jag kan sy fast på min Nolle-Ovve :D Däremot vet jag inte vad fan jag ska göra med åtta stycken ?!? behöver bara en...


Ciaoo bambini  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se