What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Hinner inte...

Av Mia - 30 oktober 2009 17:47

Hinner inte skriva mkt just nu! Så blir vääääldigt kortfattat här!


-Tentan är gjord; Gick S.K.I.T.   :P Redan planerat in omtentan i Januari (om den ens är då)

- Vaxat bikinilinjen = Hade glömt bort känslan... kändes lite obehagligt om jag ska vara ärlig :P haha.

   Fick reda på att den utbildning man går för att bli hud-&Spaterapeut finns i Landskrona!! Att jag ska gå den  utbildningen eller?!?!

- Ska äta pizza strax!

-Men först, göra mig i ordning inför fest.

-Blir utgång på Krogen! Underbar tonight baby ;) Men först ska jag nog till Robin på hans halloween fest ett litet tag :-)    Utgången idag sker med Mar,Mag,Liza och sen kommer det nog haka på en del annat folk :PNu har jag naaaadaaaaa mer att säga!!Tjipp å höjj darlings

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se