What a Twist

Alla inlägg under oktober 2009

Av Mia - 22 oktober 2009 18:33

Är så mätt! Pappa gjode amerikanska pankakor med keso :D Sjuukt gott! Testade att ha på Kesella - jordgubb och lime på pankakorna också....var i himlen :P


Idag hade vi redovisning 2/3...imorrn kl ett är nummer tre :O Jag ser faktiskt fram emot det! Dels för att då äntligen är allt över och även för att det ska bli spännande :P Är ju trotsallt första gången jag kör en vildmarksguidning! Wish me luck typ


Ska nog beställa en skjorta på Ellos.se idag...har spanat in den ett tag nu...känns rätt att bställa den :D

mihii


Ska justera mitt guidemanus nu och sen öva igenom det...ska nog ringa Marjan också ifall vi ska ta det tillsammans.. om hon vill leka med mig, hon är ju min pappa men hon har lite svårt för mig...Mamma(magda) fick mig egentligen med brevbäraren, så det är klart, pappa är ju lite besviken att jag inte är brunett och ha bruna ögon :P mohaha

Emilia är min kära moster :-DNej seriöst nu! Ska ta tag i plugget nu :D Toooooooooodels!

ANNONS
Av Mia - 21 oktober 2009 22:29

Förstår inte hur folk kan svälta och trycka ner sig själva bara för att de fallit för dagens ideal, som är helt fucked up. Blir ledsen när man läser bloggar där den som skriver, skriver saker som "jag är så jävla äcklig för att jag åt 2 dl kokt ris till lunch istället för ½ dl!" eller bara en kaka och de trycker fingrarna i halsen. Så jävla stört så det finns inte. Fattar inte varför de inte lägger energi på att ha kul och njuta av livet istället för att spendera flera timmar om dagen på att tänka hur mkt de ätit idag och om det är dags att spy eller inte.

Blir äcklad av sånt trams. Seriöst.


Nej måste fan plugga nu. Blev irriterad nu... äsh vafään.

ANNONS
Av Mia - 21 oktober 2009 21:53

Har suttit och tänkt på en sak...Märkte att man kan kolla varifrån ens besökare har hittat till min blogg. De står bl.a via två vanliga bloggar som jag aldrig ens varit inne på, förutom idag. Den ena var rätt deprimerande om jag ska vara ärlig :O... Men Jallafall! Jag läste igenom en av bloggarna för att se ifall det kunde finnas någon länk till min blogg där...vilket det icke gjorde...Så, min fråga är: Hur fan kommer det då sig att folk hittat till mig genom den här okända bloggen? :o Går icke ihop i min lilla skalle...


Äter i alla fall en bit av min äppelkaka, så ja, det fanns kvar en bit till mig :P Woho!

Har faktiskt fått mig en liten Kagge :D Ett snepp närmare Homer Simpson!!


tips på filmer man kan ladda ner?23:02 Fattade nu hur allt hänger ihop, de där med vem som hittat till min blogg och så :P, De bloggar som de stod länkat till mig...innebar ju bara att de va just de bloggerskorna som läst min blogg, inte andra som hittat till mig via deras :P haha.. smart jag är :D


Av Mia - 21 oktober 2009 20:41

Sitter och pluggar hos Magda och Martyna, är lite trött på de här med plugg nu. Inte för att jag borde klaga, får ju pengar liksom :p

För er som är intresserade skrev jag ett inlägg imorse, ett riktigt bra inlägg...berättade hur mycket jag längtade efter att äta min kärlek; Mackan med skinka, keso ost och rädisor :P Men, så fort jag skulle spara inlägget så blev det fel på hemsidan och allt sket sig som en gris. Tänkte spara skiten i ett word dokument så jag kunde posta det senare (Blev enormt nöjd med inlägget asså :P) och självklaart så var det min dators tur att skita. Självklart skulle den ju hänga sig. Pricken över i:et. Välkommen till min svenska vardag! Allt börjar som guld och gröna ängar för att sen övergå irost och regniga asfaltsvägar som små äckliga maskar kryper på.

Japp, detta är ännu en utav de där dagarna då jag faktiskt är lite trött och bitter :p


Har i alla fall klippt mig, plockat barr och gjort barr-te, köpt nya hårvårds produkter som är coooola samt snytit av skallen några gånger :P Tagit ut tusen kronor inför Frankrike och ändå lyckats ha en bra summa kvar på kontot :P

Vill ni veta hur min frill blev? va? va? va? vill ni? vill ni?

Klart ni vill!

Jag sa till frisören att hon fick fria händer till att göra vad hon ville(hade mina små förväntningar på att hon skulle klippa mig kort som en liten pojke haha.) Så, det hon gjorde var att toppa håret...för att sen klippa upp det där bak, oj, vilken skillnad det blev! eller kanske inte :p

Men! Måste säga att det blev faktiskt lite mer volym på skallen! Håret blev liksom inte lika tungt längre, vilket är skönt :) Så hon gjorde ändå ett bra jobb ;)

Och för er som fortfarande är intresserade så var Barr-Téet gott! Visserligen blandade jag grejset med Mynta och honung  haha så ja, imorgon får ja väl prova på med bara orginalbarr :p


Mar är verkligen Hypad vid sin dator....skriver som fan! (Samtidigt som hon småläser det jag skrivit :P) mohahah

Vi är duktiga, teamwork fo shooNu ska Magda duscha, så ni vet...


Ska snart hem och se ifall pappa och hans homies sparat lite av min äppelkaka :D

Av Mia - 20 oktober 2009 19:51

Det gíck ändå bra på redovisningen idag! Inte för att vi var så förberedda men ändå, läraren tycte att vi kom med bra kommentarer och att vi tänkt igenom frågorna vi skulle utgå ifrån korrekt :P

Vårat arbete var bland de bästa tyckte han också! :D Kändes skönt! ;D

Fick 9 poäng till tentan som vi har tillgodo...vilket sänker ribban lite för våran del....inte så hög press på att vi måste få skit bra på tentan :p


När ja kom hem då så började jag me maten så bruuush skulle hinna äta innan han skulle till London!

Min brorsas första resa ensam, gissa om jag och pappa har vart nervösa för hans skull eller! :P

Självklart hade vi vår vanliga Musakka tur när det visade sig att tåget till Kastrup var försenat och ingen visste någonting, inte om det skulle komma en ersättnings buss, om det skulle komma ett nytt tåg och framför allt när? haha, nej fyfan :P


Men nu är han påväg iaf... Hoppas han kommer ha de kul och köper en fin halsduk :D


För övrigt så rinner min näsa konstant och telefonen ringer konstant. Sjukt frustrerande :p


Ska plugga nu!

Toodels

Av Mia - 19 oktober 2009 23:54

Uppdatering sen innan! Jag började att baka äppelkaka efter de tidigare inlägget. Hann bara göra pajskalet haha...får fortstta med det imorgon. Annars då? Jorååå, Spenderat dagen med att plugga...de ni! Kan livet bli roligare?!?!? (Ja...)


Imorgon äre iaf redovisning nr ett. Redovisning nr1 utav 3. Torsdag e nästa, och sen fredag är sista och även the grand finalé då vi ska guida ett gäng vildmarks-gymnasie elever som antagligen kan mer om det vi ska guida om än vad vi gör. he-he. Men seriöst så skiter jag i vilket just nu. Är så jävla trött på det ena efter det andra så jag orkar inte bry mig helt enkelt och låter det vara så :P

Imorrn fyller mamma, romans mamma och en kompis år! Så för att fira dem (spec  min mamma :D ) så ska jag baka klart äppelkakan och sen äta den! Kanske ta en bild eller två till mammsen :D mohahaa!

Nej, ligger och dunkar huvudet mot kudden...är nog dags att dunka min sista dunk för ikväll och sova lite!


Måste ta tag i mitt liv någon dag....men när?!

Av Mia - 19 oktober 2009 11:38

Har epilerat mina armhålor och testat mitt nya schampoo; TRÈSemme Volume :) Funkar faktiskt! Fick lite extra fluff, eller så har jag bara en bra hårdag :P

Ska läsa lite på mitt guidemanus nu så jag hoppas ni känner min glädje.


Imorgon fyller mamma år :)


Vet ni vad jag älskar med min pojkvän?

Vi har alltid något att prata om :P Just nu försöker han övertala mig att han är en Vampyr, och han ska spara mig tills jag blir mogen :P haha, inte alltid vettiga saker som vi säger, men what the hell ;9 hehe


Så, bara för detta så fick jag ett dilemma! Beslutsångest och det ledde till en liten deprission :p

Baka äppelkaka och läsa manus eller bara läsa manuset? :O 


Howdy Partner! (ÅH! Nästa film att ladda ner: Shanghai Nights med Jackie Chan :P hahah)Av Mia - 18 oktober 2009 23:37

vill ni ha bra musik på sporify? Supersci är vad ni ska söka på! Så jädraa skön musik :D

jhsfusehfnjmsjkdm är så så sååå rastlös! Måste göra något! Ska nog ladda mobilen o ringa huni :D


ÅÅÅ! Precis när låten e slut kommer Basshunters röst fram...förihelvete vad störande!

Skiter i om han är från samma stad som jag, det är inte ok!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se