What a Twist

Alla inlägg under oktober 2009

Av Mia - 18 oktober 2009 19:24

Pratade precis med Marjan på tele...ska ut och rasta henne och systern nu :P Tänkte bara säga hej ;P

Vet ni, jag köpte mig en pajform idag...eftersom mamma använder den vi har som ett krukunderlägg till ett mini träd, lagom jordig och smutsig så tänkte att jag lika gärna kan köpa en egen, så slipper ja köpa en när ja flyttar hemifrån :D Smart jag Ä.R ;D

Övningskört idag också...är faktiskt riktigt jävla bra tycker ja! Eller aa..bättre än första gången ja satte mig i en bil :P Behöver nog träna på att backa eftersom ja nästan backade in i ett stort träd :P Pappa svettades lite då :p hahah

Jaja Annars har de inte hänt mkt alls idag, vaknade först av alla så gjorde frukost till dem, snällt nog :P


Nej nu ska ja ut i kylan ! :D


Tidii

ANNONS
Av Mia - 17 oktober 2009 23:24

Lyssnar på Top list på spotify...Några låtar som jag lyssnade på förr, är med...väcker gamla minnen och känslor :p mysigt!

Eminem var en av mååånga hiphop favoriter :p

ANNONS
Av Mia - 17 oktober 2009 23:08

Känner hur seg ja vart på att blogga på sistone! All skola, mamma som åkt på utlandstjänst, födelsedag och nu e ja sjuk :P Riktigt bra förklaringar tycker ja!

Ska jag vara ärlig har det inte hänt allt för mycket heller :p Är klar med 50% av allt skolarbete nu, vilket e skönt... I guess.

Är så jädra sugen på en resa nu, skulle sitta sååå fint! Vill ta en resa med älsklingen och en med bara mina bruttor! Hade vart så najs :D


Vattnade min fina blomma nyss, full med spindelnät :O

Men den luktar gott! Honung och vanilj i stort sett :)


Hmm...vad har hänt idag då?

Har städat hela huset ida! Pappa, brruuuush o jag tog en stor städar dag :p så nu ligger ja i sängen och myser av den härliga doften av nya sänglakan :D, Har även vart o käkat pizza på Cantina med twillsen! Ingen av oss käkade upp våra pizzor...för vi va så jävla mätta:P annars gör d hur jävla goa pizzor som helst!


Tjena va tråkigt inlägg de här blev...jaja orkar inte engagera mig just :p


tjipp o hojj

Av Mia - 16 oktober 2009 17:53

Mar och jag skrev precis klart vårat arbete på Magdas dator...Sparade det och skulle precis skicka in arbetet till läraren, men plötsligt så...var arbetet borta. Magdas dators fel! Den hade inte sparat den ändå :-( Så nu får vi skriva om de sista igen...och jag är förkyld och förjävlig :( Har ont i örat och halsen... snoret sitter nånstans bak i skallen och trycker känns det som. Abooo

Av Mia - 15 oktober 2009 21:40

mina lår fryser sönder! Fyfaaaaan vad kallt! Har försökt att tagga ner på svordomarna men i det här läget går de då fan inte! haha känns som isklumpar!

Kom nyss hem från en promenad med M&M! Egentligen vare tänkt att bara Magda å jag skulle promenera eftersom Mar var på dejt, as usual :P haha så vi fick skjuss av paret till stan, vi våldgästade Emilia och sjöng singstar... tänkte gå o säga hej till Adde å Ibra men gick icke :( Men blev lite ändrade planer för mar så vi fick skjuss hem och sen vart de promenad i de tråkiga området :P


Ska säga hej till min Farm på facebook och sen ta ett bad eller nått :-D

Ska riktigt skrubba mig len och fin!


Nej nu vet jag icke vad mer jag kan skriva så jag låter de va för idag!

Gutenatten

Av Mia - 15 oktober 2009 08:55

Fettig MorronFrilla, Pyjamas, Röda myssockar, Fötterna på baslådan, Happy för de e Vackert väder ute, Lite små hungrig

Japp, de e jag de!


Alla i familjen gick upp vid halv sex tiden för att äta frukost med mamma och säga hejdå. Jag gick å la mig vid tolv tiden inatt så man var ju lite liiite trött, fast brorsan hade bara sovit två timmar haha så han var ju mer av en mumie :p

Så fort mamma stängt dörren efter sig när hon gick blev det helt tomt. Hela familjen kände det, det kändes konstigt... inte alls på samma sätt som när hon åkte till Tchad i två månader. Detta är något större, ett halvår med två permisioner. Wow... :o

För bara några timmar sedan satt vi och kollade på Mamma mia och käkade kalas god mat och drack vin..och nu kommer vi inte träffa henne på ett jädra bra tag. Ja, det känns skumt...

Men jag är inte ledsen över att hon åkt, är istället glad och rätt lugn över situationen. Är inte rädd att något kommer hända henne eller så och detta är vad hon alltid har drömt om so I'm cool with it ;p


Tillbaks till min svenska vardag!

Ska ta ett bad, tvätta håret, ringa Caco och boka tid till klippning, ringa Ön om lite info och sjeelwklarrt ska jag äta frulle da lull :d


herråå

Av Mia - 14 oktober 2009 22:53

nu har hela familjen ätit, druckit vin och kollat på Mamma Mia filmen tillsammans, Super mysigt :D

Den filmen är verkligen min och mammas film :D Och Pierce Brosnan...Han är ju gubbsnygg och så...lite sliskig kanske. Men för er som sett Mamma Mia vet att fyfan vad läskig de gjort han i vissa moment! hahah, och när han sjunger...det ryser ända i benet på en så pinsamt hemskt det låter!:P haha


Har tagit lite bilder på Familjen nu innan mamma åker som hon kan ta med sig och även för vi som är kvar att kolla på :P

Måste säga att faaan va störda bilder! hahah, min familj är inte riktigt frisk :P Speciellt inte efter att ha delat på nästan tre flaskor vin heller :PJag ska gifta mig på en grekisk ö och sen ska jag bo där :P


Ska borsta tänderna nu! Vet inte riktigt när jag ska upp imorgon så blir till att sätta klockfan på att ringa tidigt :(


kommer sakna dig mamma <3

 

 

Vem sa något om att vara normal? :P


Nu har vi lugnat oss lite grann iaf :p

Av Mia - 14 oktober 2009 18:46

Så ikväll är sista kvällen jag har med henne, eller rättare sagt...hela familjen har med henne :_)

Vi ska äta potatisgratäng med något gått kött till...dricka lite vin.

Pappa och mamma gjorde ett tappert försök till att lura mig tidigare, på tal om vin, jag fick en Köningsmosel flaska när jag fyllde 20, med ett litet guldsnöre på :P Jätte sött! Ställde den i mitt fack av sprithyllan. Så när jag kom hem idag efter att ha suttit barnvakt och varit i skolan pratar jag lite med brorsan som sitter och spelar xbox i samma rum sprithyllan är i...jag sveper med blicken över hyllan och vad ser jag? Ett litet ensamt guldsnöre som ligger där alldeles själv, på föräldrarnas sprit sida :P haha, wtf?? Om de ändå ska ta av min dricka kan de ju slänga snöret tänkte jag :P Både brorsan och jag skrattade ordentligt:P När mamma ringer sen frågar jag henne va de e dom har för sig egentligen :P Då var det ju inte meningen att jag skulle sett de och pappa var på systemet just då för att köpa en ny vinflaska till mig i hopp om att oskyldigt och osynligt ställa den nya flaskan i mitt fack och sätta tillbaks guldsnöret i hopp om att jag inte skulle märka något:P No biggie alls, men jag tcykte det var så sött av dom!

Ska gå ner och hjälpa familjen med maten nu, idag är familje kväll! :D

FÅR MITT STUDIEBIDRAG IMORN!!!! TJUUUHUUUU


en liten länk för mig att komma ihåg är den här http://www.allsaints.com/  ,sitter inte på min egna dator så ingen idé att jag sparar länken på favoriter :P


Tiiidii

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se