What a Twist

Alla inlägg under oktober 2009

Av Mia - 13 oktober 2009 10:37

Så, nu slängs lite bilder från Stockholm upp!


utanför Skansen

     

Väl inne på Skansen, samt inne i Akvariet! :D

         

    

Och så en bild från då vi precis kommit hem till min kusins lägenhet igen :)

  


Men dessa bilder är från min Faster och hennes man's kamera, så det kommer mera sen! När jag fått chans till att föra över bilder från min egna kamera :P höhö


baba

ANNONS
Av Mia - 13 oktober 2009 10:08

Så, så e de!

Sitter barnvakt åt Romans lillasyster :-D Just nu är hon i skolan. Fick gå upp samtidigt som henne för att ta bussen med 'na till skolan och sen ta bussen hem igen, fick vänta på bussen i 10 minuter och det var nästan minus grader i morse !!  Som jag frös! Mina lår och skinkor var knallröda damniit :P Sen när jag äntligen kommit "hem" gick jag å sket...det var så jdra underbart! hahaha

Men kom ner hit till Glumslöv/Landskrona igår eftermiddag... Lena var redan hemma när jag och Älsklngen kom hit för att babysitta tjejen :P så det blev lite käk och sen körde vi henne till träningen, jag hade tänkt att vi skulle kolla på eller att jag kanske till å med kunde få övningsköra undertiden hon var där...men icke! Min favvo snopp hade tänkt släpa med mig till hans gym... haha, jaja, blev att dra på mina rosa mjukisbrallor och en vit röd tränins tshirt av lena, fick även låna deras mammas gympa dojjor! Cyklade i tjugo minuter på gymmet.... de har tv apparater på deras konditionsmaskiner och jag hittade en av mina favorit serier bland kanalerna; Greys Anatomi :D:D

När den var slut försökte vara duktig i några minuter till innan jag tröttnade och gick ner till Roman och Joni som var nere i skrotrummet :P Hämtade min jacka, ringde Sofie och så tog hon och jag en liten promenad istället :P MKT TREVLIGARE :D

Romans gym är mkt kassare än Nautilus mohaha! förutom att de har tv p träningsmaskinerna då...det var rätt najs :P


Nåja, tänkte lägga upp lite bilder från Stockholm alldeles strax, men ska nog ta något att äta, sova en halvtimma eller duscha...bara jag gör nått! :D


Tiiidddiiiii!

ANNONS
Av Mia - 10 oktober 2009 19:07

Blev Stockholm iaf :-D Blev en del långa och uppmuntrande samtal med pappa och ma homiies :D Skönt att Mar förklarade för mig att det inte var så mkt kris som jag trodde med arbetena :P

Sitter hos min kusin idag och spanar in hennes lilla dotter som sket på bordet och mattan innan :P Helt underbar flicka! =)


Ska plugga lite och dricka rosévin nu innan resten av familjen kommer för att käka! =D


Är nästan sugen på att flytta till Stockholm, iaf för en liten period, bara för att se hur det känns :D

Av Mia - 8 oktober 2009 21:37

Är så stressad inför alla arbeten som ska in och redovisas samt tentan som snart ska skrivas så det är sjukt. Har precis bestämt mig för att jag inte åker till Stockholm med resten av familjen för att se mammas jobb och pluton som hon ska vara med i ett halvår nere i Kosovo. Jag Skiter inte i det, men jag kan inte åka. Det finns inte en chans i världen att jag kan gå och njuta av stockholm, eller att ha kul med mina släktingar som jag längtat efter att få träffa, eftersom jag måste plugga sjukt mycket på saker som jag ännu inte vet om ens och då hinner jag inte kanske gå på gamla stan, umgås så mkt med familj och släkt. Det är tanken att den här lilla resan ska vara jätte trevlig! Fast som pappa sa så kommer ju inte direkt stockholm att försvinna och det kommer fler tillfällen vi kan hälsa på osv. men åh! jag vill bara försvinnna, hoppa av kursen och göra något annat. Jag är så jävla trött på hur skolan valt att planera in vår tid. Det kan gå flera veckor med en eller två lektioner per vecka utan att vi får några uppgifter eller tentor...sen helt plötsligt som en jävla atombomb kommer hela skiten och pajjar för allt och alla. Min Mamma åker på utlandstjäns i ett halvår, det innefattar vissa risker med att hon åker dit, och jag mår verkligen förjävligt över att inte kunna åka upp och se hur deras chefer och medarbetare är och hur hon har det. Det ända jag kommer få träffa henne innan hon åker är några få timmar på onsdag kväll. Jag försöker bara intala mig själv att jag ska ta mig i första hand och göra vad jag vill. Men det går inte, inte den här gången och detsuger så förbannat hårt.

Mår fan dåligt.

Det är så mycket mer jag vill skriva och påpeka angående min kära skola och humaniora programmet med jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte.

Varför är jag så jävla dum att jag vill vara alla till lags. Vill vara min mamma till lags, mina släktingar, mina klasskompisar, och även mig själv. De här kursen(marknadsföring och Vildmarksguidning) måste verkligen vara värt det här, annars vet jag fan inte vad jag gör.


Ska renskriva några anteckningar nu så jag kan komma lite närmare slutet för en gångs skull.


FYFAN VAD JAG ÄR LESS.

Av Mia - 7 oktober 2009 21:56

...Skulle jaag behöva sova! Men är så förbannat stressad inför skolan så jag vill sitta uppe och plugga men det är svårt eftersom allt jag har å göra är grupp uppgifter och är så jädra nojjig så jag vet varken ut eller in :S

Har fått skicka in en inbjudan till vår vildmarkslärare nu iaf, Martyna var grym och gjorde något vi antagligen skulle skickat in för lääänge sen...nämligen en beskrivning på vad vi ska guida om, vart vi ska guida osv :P Sen att vår lärare i marknadsföring anser att min grupp inte kommer hinna göra klart vårat arbete tills nästa vecka är ju toppen, jamenar, POSITIV inställning eller vadå. (Känn ironin flöda)


Fast, för att verkligen komma med något positivt så kan jag berätta att jag äntligen har fått ansöka till studiebidrag! Skrev ett otroligt glatt mail(ironi här också) till vår kära lärare där jag förklarade med många utropstecken att vi inte får vårat studiebidrag om han ej ändrar vårt betyg till godkänt nu efter omtentan och att det är KRIS, samt att vi försökt nå han hela förra veckan på mail och telefon utan ngot svar.

Fick svar idag nästan direkt att han skulle fixa det så fort som möjligt :-D Då var Mia nöjd kan jag säga!

Undrar ifall jag brås lite på min farsa... Här om dagen lyckades han fixa 1500 kr i rabatt på verkstaden samt att de lagade vår bil utan att pappa behövde betala ett skit :O Han hade nämligen vart inne hos dom och be dom kolla till en del saker på bilen som pappa tyckte borde lagas..de hade tyckt att de inte var något att oroa sig över, väl under besiktningen fick bilen två anmärkningar och ett utav felen var att när som helst kunde ena främre bildäcket få för sig att vända sig 90 grader :P Lite livsfarligt sådär... Pappi var nådigt glad på verkstads gubbarna då :D mohaha (skadeglad) Sen har han lite mer historia med den här verkstaden  men ska jag skriva det här kommer det bli en jävla bok utav det här inlägget :P


Imorrn äre torsdag, stora pluggar dagen för mig! Ska även packa och så inför Stockholm...blir att ja ska spendera en hel helg där med släkten...känns lite tungt me tanke på allt jävla plugg jag egentligen borde göra :S Fast Ska också bli underbart kul att få träffa släkten! =D På måndag ska jag sitta barnvakt åt Romans lillasyrra, fram till Onsdag...då ska jag plugga på som satan! :p Kommer kännas tungt om jag inte gör de..


Uasndaldslkdaldsldlkmdadakmdalmk JAG DÖR !!

Av Mia - 6 oktober 2009 23:14

Oj fan vad klockan är mkt!

Åkte å tränade typ kvart över sju ida! Kom hem nio :P fyfaaan vad ja va hungrig då eller!

Maten var klar precis när Magda ringde och frågade mig om jag skulle med till gymmet med hon och Emilia :P Bara å bita ihop ;) Jag svimmade iaf inte!

Men jag säger bara en sak...tänker aldrig gymma vid den här tiden igen :P Hellre halv åtta en halv sju...fyfan vad mkt folk det var idag ! Alla ben maskiner var upptagna :o

Körde lite uppvärmning i 15 minuter innan jag gick ner för att spänna mina oh så stora muskler :P mohahaha

Hade glömt min iPod idag mä...var fan tragiskt! Avled när jag körde uppvärmningen, tycker kondition är det tråkigaste som finns :O

Jaja, tillslut efter en väldigt lång stretching (Fick vänta på att Emilia å Magda skulle köra styrke efter deras långa konditionspass) bytte vi om och jag köpte mig en Gainomax bluberry! MUMMA så gott eller!? :D

Käkade och kollade film nnär jag kom hem och vips så hamnade jag här! Tadaa!


Nu ska jag borsta tänderna och sussa :D

Sov gott ya'll


23:27 WTF McAfee!?! Andra gången under två veckor som jag måste verifiera att jag är en "laglig kund" hos dom! Helt plötsligt får man upp en ruta där det står "Din dator är inte fullt skyddad" nähe..? Gör något åt saken då jävla dumhuvve!!

Jag är bannat trött och nu även bitter tack vare Afeeeeee :( Vill ha NOD :( heuheu

Av Mia - 6 oktober 2009 17:34

Skrev precis klart en inbjudanbrochyr inför min och Mars vildmarksguidning :P

Jag tycker helt ärligt att den suger fettma! Men vi får se vad min lilla partner säger om den senare :P

OH! I love rock n' roll med Brittan spelas nu! *höjer volymen och headbangar* hahaha, in my mind iaf..

Ska fortsätta att plugga lite nu...kanske bra om man hittar lite fakta om allt vi ska prata om under guidningen me? Jamenar... Det är bara två veckor kvar och vi har bara gått rundan fyra gånger :P haha... Får se hur det går! Kommer säkert snubbla på en sten och splasha ansiktet i en lerpöl, hade varit väldigt typiskt mig :P

Ska åka och träna om en timma! Ska bli redigt skönt, har slarvat som satan med de nu :( vill ju gärna få den där fasta rumpan och de sexiga armarna :P

Okej...How soon is now - t.A.T.u....lyssna på den...den är så jädra bra! :P

Så nu när jag ändå sagt en gammal bra låt kan jag lika gärna nämna en till...Boomkat..hon var min favorit för jag vet inte hur många år sen! Så ja, lyssna på låten the wreckoning också :P haha

Oooch så blev det då reklam på spotify, som vanligt!:D


Annars då? hmm, jo! De ringde mig från körskolan igår! Hon ville bara se hur det gick för mig eftersom jag inte vart inne hos dom på några lektioner alls och jag hörde ändå avmig i somras. Kan tacka skolan för att jag inte hunnit med körkortet:P Men va rätt sött av dom att bara kolla läget och ge lite tips och så :D


Ska skita nu och sen fortsätta med det jag nu än gör!


Ciao Bella

Av Mia - 5 oktober 2009 21:49

Sitter här och kletar in ansiktet i geggamojjan Under twenty, M&M brukar köpa den till mig när de vart i polen! Motverkar acne och finnar, fast eftersom jag knappt vet vad sånt innebär så använder jag den av en annan anledning...den gör min hud så jävla len! :P För att få ett perfekt resultat brukar jag göra rent ansiktet med L'ORÉAL men expert- Hydra energetic foaming cleansing gel före ansiktskrämen. Haha måste säga att den fräshar upp huvvet lika bra som att doppa ansiktet i is på morgonen :p sen luktar det gott som fan också ;)

Jag tycker änna att Killars hygienartiklar luktar goare än tjejers ibland! På fester brukar jag (och M&M) låna lite killparfym..om det är en snubbe vi är hos då :P MMMM min favorit herr parfym är Calvin Klein - Escape! ;)

Det ända som behöver göras nu är att ta bort nagellacket och borsta tänderna! Efter det kommer Mia vara en pudding á la Frääsh :D


Åh, önskar att de kunde starta en Street Dance kurs här i Halmstad för folk i Min ålder... Finns ju bara nybörjarkurser, eller ens vanliga, för småskitar i 12-17 års åldern :/ Hatar att jag inte fortsatte när jag också var en liten skitunge och inte kunde ta något seriöst ._.

Om någon som läser det här skulle veta nått...skriv då det till mig please ;)Min snygging ;)

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se