What a Twist

Alla inlägg under oktober 2009

Av Mia - 5 oktober 2009 16:26

Fick precis ett sms av pappa angående huset vi kollade på i lördes!

Tydligen har någon annan lagt ett bud på huset med en summa som är lite lite större än vad vi tänkt att lägga :O

Blev både glad och lite besviken faktiskt! Mest glad... hahah

Även om det är ett otroligt fräckt hus med inomhus pool, vinkällare, specialdesignat badrum och ja...allt det där...vinterträdgård etc. (Bastu och åååå jaaaa, lägg ner det nu Mia!) Så vetifan om det är värt det! Skulle fått leva på nudlar i fem år ju! Samt att vi kanske skulle varit tvugna att sälja stugan..  (Stugan vs. Villa i Tylösand = Stuuugaaan!)

Sen finns det ju lite fler alternativ som att bygga ett nytt hus på en ny tomt...why not? :P Kanske Mia får ett stort rum då :D Eller varför inte bara köpa ett billigare hus utan pool å alla onödiga underbara saker...

Mohahaha i vilket fall som helst så är jag sugen på kanelbullar och behöver pinka!

Har ju tyvärr inga bullar kvar, så det får räcka med att bara gå på toa och njuta av känslan! Sen efter det ska jag släppa loss min ilska på min lärare :P

Han har fortfarande inte ändrat mitt betyg till godkänt och det gör mig till en pank liten jävel som måste suga pengar ur alla andra...

Funderar på att ta lite kort eller läsa i "Nyfiken grön" - En handbok för vildmarksguider, Jaaaa vad kul!  haha Not.


ANNONS
Av Mia - 5 oktober 2009 14:17

Så, nu är man alltså 20 år... jaha?

haha lever fortfarande i den där drömmen om att man ska känna något speciellt när man fyller år :p Visserligen har det här vart den bästa ever! Utgång i fredes, käkade god mat hos Romans föräldrar i lördes, fick en massa pengar till frankrike resan också! Och sen...På söndagen då jag fyllde år...tog jag det bara lugnt. Så underbarrrt ;D

Vi vaknade typ vid tolv på dagen, käkade äggmackor till frukost och sen följde vi med älsklingens mamma till Centersyd...köpte mig en kappa! Miche nice faktiskt! ;D Man blir nästan het på den! :P

Efter det så ja, vi somnade i soffan ett litet tag:P Kikade på bilar på blocket också...hm hm hm...vi var å handlade på kvällen! Köpte lite bakpotatis och tonfiskröra...man kan ju ana va vi käkade på kvällen? ;)


Är lessen men nu orkar jag inte skriva mer! Är trött som fuun och ska kolla på ett till avsnitt av True Blood (Har lyckats få bebe att gilla den serien me!:-)


Idag är One of those days då man bara är lam och beter sig som en potatis!

 

hajdoo :D

ANNONS
Av Mia - 3 oktober 2009 14:00

haha, jag var ju så inställd på att jag inte skulle vara ute länge på krogen igår, eller supa mig hjärndöd! Vad hände då? Kom hem fyra- halv fem!! Hade bestämt mig att senast två ville jag åka hem :P hahah my ass liksom.

Hamnade på B&B där vi dansade, blev bjuden på dricka och inträde igår! :D:D När klockan var någon minut i två sa någon av töserna kmr icke ihåg vem:P haha) att vi skulle åka snart...en annan sa "efter den här låten!" Och sen lät det så vid varje låt :P men det var bra musik igår! Tillslut så drog vi oss därifrån :P Magda körde Emilia hem och sen Duck till Andersberg...jag fick låna hans pinkehål eftersom all sprit i kroppen då bestämde sig för att vilja lämna kroppen på ett sätt eller annat:p Fyllan slog verkligen till när vi skulle åka hem! helt sjukt :P

Nåja, vi gick vilse när vi skulle hitta tillbaks till den parkering vi ställt bilen på så det tog ju sin tid:P 

MEN, Måste säga tack för en skön kväll alla ni som var med :D


Idag väckte mamma mig vid tio tiden, great! Var nog fortfarande full när jag vaknade haha, hade så jädra svårt att fokusera :P Men men var bara att bita ihop! Skulle på en husvisning kl tolv. Faktiskt väldigt fint hus förutom att sovrummen är galet små  :p inomhus pool m bastu! Specialdesignad toalett också...kommer dock bli otroligt dyrt och kan sluta med att vi måste sälja stugan... Om jag ska vara ärlig bor jag hellre kvar i det här fattiga radhuset vi bor i nu än att bli av med vår sommarstuga. Låter helt stört men naeee! Stugan är det bästa stället i världen jag vet. det är liksom vårat. För mig ingår stugan i familjen på ett sätt, familjen e inte hel utan den, hehe.


Nu måste jag packa! Snart ska familjen åka ner till Landskrona och träffa Älsklingens familj för första gången :D Ska bli spännande! Hade jag inte vart bakishungrig just nu hade jag till och med varit nervös :P

Av Mia - 2 oktober 2009 20:07

E hos twillsen nuu! Ska strax till ötzi :D Hoppas de blir kul ikväll! Även om de inte blir värsta utgången, but still ;)


Nepp, dags att dra sig! Haaare Gött!

Av Mia - 2 oktober 2009 16:05

Fredag idag!

Fyller år på Söndag!

Vad gör man en fredag som denna då?? Krogen!

Normalt svar liksom... men jag är då fan inte sugen :P haha

Ska ta en liten krogsväng idag med lite folk... och då menar jag lite.

Inte någon idé till att slänga ihop en feting fest för en liten krogrunda där jag kanske inte är ute så länge eller ska supa mig hjärndöd haha :P

SÅ! någon gång i November kommer den här feting festen att vara istället! M&M och jag (det tredje M:et haha xP) försöka fixa ihop något stort! Då ska vi hyra lokal, kanske smålands? Då kan man iaf bjuda alla man vill bjuda! tex, hum gänget och en hel del till! Hade vart as skojj! :D


Hatar tanten som avbryter mitt i spotify :P Got damn!-oh, this aint nothin' but a lil somethin that I got ;)

Av Mia - 2 oktober 2009 14:50

ENSAM HEMMA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 100 ÅR!!!!! :D:D:D:D:D:D

 nu ska jag pumpa hög musik tills alla mina kroppsdelar flygit av!!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :Dhejdå :D

Av Mia - 1 oktober 2009 19:34

Jag är SÅ trött! :P mina små ögon håller på att rinna nerför ansiktet känner jag :P Men! Nu ska jag faktiskt ta och kolla på ett till avsnitt med True Blood :P haha börjar inte aalls bli besatt! neeedå !

Men vissa är beroende av tobak, andra av farm ville (ja, tre speciella töser kan känna sig träffade:P haha), och jag...ja, jag börjar bli det av True Blood :P Stolt också!


Var grymt kul på Afroo dansen idag! Tränade sjukt många muskler jag itne visste att jag hade ens... kommer va lite lätt invalidiserad imorgon men vafäään! It's life baby :D

Nej nu måste jag fylla mitt behov tillsammans med en Arraksboll! MMMMMM!


tjao

Av Mia - 1 oktober 2009 15:08

Tja! Har precis kollat på avsnitt tre av True Blood serien :P den är så BRA!!


Igår var fantastiskt roligt! Förfest på Bolmens hos jocke, va la runt 20 st eller så ! :D

Mar å jag delade på en vinflaska som heter Relax(Magda var fyllechaffis och Emilia var en wannabe nykterist men drack lite ändå haha!).. vinet var otroligt gott och jag drack det som saft så klart haha. Efter det blev det en lättcider och sen en öl. Inte fören vi skulle till Kåren började jag känna mig lite lullig (wow:O) och sen vart de i princip bara en cider till för resten av kvällen om man bortser från lite provsmakningar här och var ;D 

Den första kvällen på länge som jag druckit såhär lite och det är inte ofta jag bara är lite lullig haha :P Duktig känner jag mig!

En person jag pratat med över msn för typ tre år sedan kände igen mig och vi började snacka lite, var en jädra trevlig överraskning faktiskt! :P massa folk här o var man kände, vi ägde dansgolvet som vanligt också ;) Fast va jävulskt trött så dansade inte direkt röven av mig, men det krävs inte mkt om man är en natural!;) *host*


Lämnade in min kofta i garderoben där och jag fick en mini mini mini mini nummerlapp, ville inte tappa bort den så jag bad Mar ha den i sin plånka. Den råkade försvinna :(

Men trodde att de kanske skulle göra som på Mårtensson; att man får betala en liten avgift och lämna sitt namn och nummer för säkerhets skull ifall det inte skulle stämma när man påstår att man tappat bort nummerlappen. Finns ju ägg som hittar på en massa skit för att de vill ha någon annans snygga kläder eller väska eller vad det nu kan vara. Men så funkar det tydligen inte på Kåren. Hon ignorerade mig fullständigt eftersom jag inte hade någon nummerlapp och vifta med, så när jag tog en liten pappersbit som liknade en sån gick hon fram till mig för att sedan nonchalant skita i mig när jag sa "Det är ingen nummerlapp...men jag.." Ja, han inte säga mer innan hon gick till nästa. Det var inte mkt folk alls där heller :S Tillslut blev jag irriterad och böjde mig lite över disken och sa "Hallå?!"

Fick tillslut förklara hur det låg till, men fick svaret "Du får vänta tills  alla har gått när vi stänger så får vi se om den är kvar"

Hade inte lust att vänta till halv fyra på morgonen  när man skulle upp halv nio för att ha lektion.

Frågade då om man kunde hämta de dagen efter istället.

- om ingen har hunnit ta den, ja. Svarade hon

(Blev nådigt glad)

Var hemma ´mellan två och halv tre på morgonen i varjefall, var hjärndöd när jag vaknade några timmar senare haha :P Det surrade i skallen på mig, konstigt nog xD

Hade redovisning av rapporten jag lämnade in tidigare i veckan! Eller ja, någon annan skulle kommentera min rapport medan jag skulle kommentera någon annans etc etc. :O

Gick till Kåren efteråt och fick tag på koftan så det blev ett Happy Ending tillslut ;)

:D


Nu ska jag snart på Afroo Dans!! Ska bli grrryyyymt!


Mia loves huni :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se