What a Twist

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Haha...

Av Mia - 9 november 2009 23:24

Marjan tror att jag älskar henne... :p


Har i vilket fall som helst fortsatt måla på min tavla till mamma! Från början målade jag en ljusgrön bakgrund med en massa vita och gula sträck på, riktigt proffsigt ni vet ...Visste inte hur jag skulle fortsätta (pappa däremot hade en hel hög med idéer, han hade lika gärna kunnat tagit över målandet) så jag började målade över skiten med en smaragdgrön färg..när jag kommit halvvägs bestämde jag mig för att måla över allt med vitt. Så nu är halva tavlan vit och andra halvan smaragdgrön....blir faktiskt en snygg övergång i mitten av tavlan. Pappa som har dålig syn kikade på tavlan ifrån hallen och vips hade han nya visioner för vad man kan göra med tavlan...det gröna såg ut som en "enorm våg påväg att sluka tavlan"...jätte filosofiskt. Great. Men mina fantasier då? Vart är dom när jag behöver dom?!

Frågade pappa i ett desperat försök att få lite inspiration och fick det underbara svaret: "gör va fan du vill...måla en stor smiley eller en blomma i hörnet eller nått."

Tack pappa.


Hade skola idag för en gångs skull! Första lektionen: Turismplanering. Andra lektionen var bara feeback från vår vildmarksguidnings lärare. Jag och Mar fick IG. Gjorde en sån fet tabbe som är totalförbjuden i guidebranchen. Vi pratade om en viss art, samtidigt som vi visade en helt annan. I det här fallet råkade vi stå vid en massa granar medan vi pratade om tallar, var till 120% säkra på att det var tallar också. Träden var höga och grenarna växte högt upp på stammen; det är bl.a. dessa två saker kännetecknar tallen. Inte vårat fel att det råkade vara granar som är över 80år gamla istället.

Sen påstod läraren att vi inte hade någon inledning på vår guidning (presentation osv.). Fast det hade vi. Vi presenterade oss, förklarade vart vi skulle gå, hur lång tid det skulle ta, att vi planerat in fika, tog upp vad vi skulle prata om och så vidare.. vi berättade till och med att det fanns en toalett! Vi frågade om de hade några frågor. Det hade de inte så det var bara att köra igång. Jaja, jag är bara besviken för att för första gången visste jag vad det var jag pratade om(det var Marjan som fick den stora äran att prata om våra kära tallar:P)...jag hade verkligen tagit till mig all fakta om platsen och alla arter osv. Jag behövde inte ens titta på mina stödordslappar. Var verkligen super stolt över mig själv :-( å det är inte ofta :-P


  


Hmm...Är det pappa eller är det Micke som lyssnar på Eurovision songcontest låtar ?

Det är precis som om mamma har kommit hem :-) Saknas bara att höra henne sjunga till låtarna också.

Längtar tills den 28e! :-D


Är hungrig...ska nog ta en macka med lite Brieost på (Hoppas Emilia läser det här någon dag haha)


Måste pallra mitt ärchle till henne med ett usb minne så jag kan få tag på bilderna! Det hade varit nääääjs :D


puss på gurkan och kram på tomaten

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se