What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Ska

Av Mia - 14 november 2009 20:50

Ska måla min vägg vit vit vit vit vit :D


Han tog vaccinet i fredes :P Gissa vad? Han har ont i lederna och musklerna stackarn...Tidigare idag började han halta tappa lite känsel i ena benet :O Snacka om att jag blev orolig :p Men nu ligger han breve mig här i sängen och låtsas sover.


Nu ska vi måååålaaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D


Hejdoo

 
ANNONS
 
nora!

nora!

14 november 2009 21:30

Äschdå, inget kommer att hända 2012. Bara jag som sitter och längtar till mina julklappar :D
Nja, jag tror också det. Men jag blir lätt päverkad när det gäller sådant, känns som att jag borde ta det. Jag kommer antagligen inte göra det, skulle inte orka :D & som du säger, det smittar bara lättare och är en gnutta starkare. men är man noga med att tvätta händerna och sånt jobbigt, så klarar man sig nog galant & smidigt! :D Hoppas jag, du har gett mig lite hopp iallafall, hahaha!

http://norafazel.wordpress.com

 
Anne från anneliscious.

Anne från anneliscious.

15 november 2009 20:12

Hej på dig :)
Just nu har jag en frågestund & jag tänkte att om du har några frågor så får du gärna passa på att ställa dem nu (a) För att komma till frågestunden använder du den här länken; http://memorytokingofpop.blogg.se/2009/november/center-any-questions-center.html#comment !
Kram Anne ♥

http://memorytokingofpop.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se