What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 november 2009

ett mücket snabbt inlägg!

Av Mia - 16 november 2009 09:17

Borde inte skriva här just nu! Borde sitta vid frukost borde och trycka i mig mackor och varmchokld :O

Kommer inte hinna göra varm choklad nu bara för de :( oh va ja e bra!


Sov faktiskt enormt bra i min säng, som är placerad i mitten :O

Däremot har mörkerfega jag börjat undra vad det är som tappar på fönstret om nätterna?

Har alltid trott att de e regnet eller någon kvist...men vänta lite? det regnade inte igår när jag hörde det...och ärligt nu, det växer inte träd som har sina kvistar så nära fönstret. :O daaamn.Måste äta nu!

 
ANNONS
 
Nora!

Nora!

16 november 2009 15:32

Jadu, alla dessa biefekter vaccinet för med sig, det är ju inte skrämmande, men det känns samtidigt så onödigt, när man inte ens ligger i riskzonen & är frisk som man kan bli? Tja, jag tror också jag hoppar över vaccinet. Idag så kryssade de i "NEJ" på mitt Vaccinationspapper. :D Blev glad & kände mig rebellisk. Alla andra i klassen ska ta den, *stolt* hahaha! :D

http://norafazel.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se