What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Söta muggar 5kr st! :D

Av Mia - 16 november 2009 16:06

ÅÅÅ! Kom precis hem och var så himla glad! Köpte fyra söta muggar på ica maxi för 5kr st! Men ja, sen kom jag hem...

Hade fått brev, tjuhu tänkte jag jätte glatt :P Märkte att de va från Pocketklubben...fick en gratis bok ifrån dem och sen sa jag upp mig men fick ändå två månadsböcker månaden efter. Ringde då till dem och bad dem ta bort mig från deras medlemslista. Surkärringen gjorde det tillslut och efter jag betalat avgiften för de här två böckerna (ja öppnade paketet frivilligt...tänkte att de bara e nyttigt för mig om ja läser lite ju:P) Så ja...betalade visserligen avgiften lite sent Men jag betalade den innan jag fick en påminnelse!

Så gissa nu vad det var för brev jag fick!

en jävla påminnelseavgift för tydligen har de inte fått mina pengar...uhuu...men mina pengar är dragna från mitt konto och mottagaren är POCKETKLUBBEN. Jag hatar sånt här! Så fullkompligt meningslöst :P I brevet ja fick av dem idag har de vart rätt noga med att skriva "vi är medvetna om att något kan ha gått fel och i så fall ber vi dig kontakta vår kundtjänst." osv.  Känns mer som om de på ett snällt sätt försöker squiiza ur så mycket cash som möjligt från mig. Hoppas dock att de bara har en väldigt trevlig anställd som är bra på att skriva snälla brev. Blev ändå irriterad. >.<


Men mina muggar är fina :D Magda köpte fyra stycken (samma färg som mig) Mar köpte  fyra stycken och Emilia köpte fyra stycken...Mar och Emilia köpte muggar med likadant mönster å färg på :p Så Magda å jag matchar ;)


Invigde Emilias muggar direkt som vi kommit hem till  henne, med varm oboy! Hon invigde även sin vita fjäder-julgran från Rusta som hon fick i tidig julklapp av Moi och twillsen! Ser ut som en stor snölykta! :D


Ska fixa diskmaskinen nu eftersom pocketklubbens kundtjänst inte är öppen ._.


Ciaaoo!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se