What a Twist

Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Jag blåser bort!

Av Mia - 18 november 2009 19:11

Mitt rum ser så moget ut.... på bara en helg gick det från ett flickrum till ett moget rum...okej det kan bli mognare... haha. Fan va skit ja snackar, men de e fan coolt! Längtar tills jag skaffat nya möbler! Då fan :D


När ja tänker efter...då fan vad? hah...


Hade lektion idag! Evigheter sen sist...antar att läraren saknade oss för mycket.

Gick igenom jätte mkt nyttig info som behövs till arbtet och jag kom fram till att jag är körd. Känns som det. Har typ tre veckor på oss, har knappt bestämt vilket område/region/ort jag ska göra arbetet om... Bollar mellan Stenhuggeriet eller Ven. Tror det blir Ven.. :P


Är förresten omgiven av en helt underbar lukt! Cheescake & Strawberry, har ju en bodylotion i den lukten...eller säger man smaken? Lukten är ju mer logiskt...men visst säger man smak? :S Shiet...


Ska ringa M&M och fråga om nån av dem har lust att åka till Ica Maxi så jag kan köpa mig en cheescake :O Har ju inget bättre för mig eftersom pappa körde iväg mig från vardagsrummet då hans homies ska komma på besök...Blir ju lagom frustrerad! Hann spela lite lite i morse innan ja va tvungen att åka till skolan...kom hem skit sent för att äta framför tvn och kolla Transformers (som för den delen är cool med alla effekter...blir ju kär i robottarna snart :P) Jaja, fick spela i tio minuter nyss. TIO MINUTER! :( Ikväll kommer antagligen pappa spela hela natten...Ska fan gå upp über tidigt imorgon bara för att få spela...

Nej jag är inte besatt eller påväg att bli det...är bara skönt att få leva i en annan värld några timmar om dagen och sen också vilja bli en Assasin och hoppas på att få åka tillbaks i tiden så man kan leva som dom gör i spelet (besatt). :P hahah

Skämta baaa

Men I like it lite :p


Hmm...Yoga lite senare ikväll?

Ska försöka..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se