What a Twist

Alla inlägg under november 2009

Av Mia - 10 november 2009 00:07

Blev lite orolig nu...


Av Mia - 9 november 2009 23:24

Marjan tror att jag älskar henne... :p


Har i vilket fall som helst fortsatt måla på min tavla till mamma! Från början målade jag en ljusgrön bakgrund med en massa vita och gula sträck på, riktigt proffsigt ni vet ...Visste inte hur jag skulle fortsätta (pappa däremot hade en hel hög med idéer, han hade lika gärna kunnat tagit över målandet) så jag började målade över skiten med en smaragdgrön färg..när jag kommit halvvägs bestämde jag mig för att måla över allt med vitt. Så nu är halva tavlan vit och andra halvan smaragdgrön....blir faktiskt en snygg övergång i mitten av tavlan. Pappa som har dålig syn kikade på tavlan ifrån hallen och vips hade han nya visioner för vad man kan göra med tavlan...det gröna såg ut som en "enorm våg påväg att sluka tavlan"...jätte filosofiskt. Great. Men mina fantasier då? Vart är dom när jag behöver dom?!

Frågade pappa i ett desperat försök att få lite inspiration och fick det underbara svaret: "gör va fan du vill...måla en stor smiley eller en blomma i hörnet eller nått."

Tack pappa.


Hade skola idag för en gångs skull! Första lektionen: Turismplanering. Andra lektionen var bara feeback från vår vildmarksguidnings lärare. Jag och Mar fick IG. Gjorde en sån fet tabbe som är totalförbjuden i guidebranchen. Vi pratade om en viss art, samtidigt som vi visade en helt annan. I det här fallet råkade vi stå vid en massa granar medan vi pratade om tallar, var till 120% säkra på att det var tallar också. Träden var höga och grenarna växte högt upp på stammen; det är bl.a. dessa två saker kännetecknar tallen. Inte vårat fel att det råkade vara granar som är över 80år gamla istället.

Sen påstod läraren att vi inte hade någon inledning på vår guidning (presentation osv.). Fast det hade vi. Vi presenterade oss, förklarade vart vi skulle gå, hur lång tid det skulle ta, att vi planerat in fika, tog upp vad vi skulle prata om och så vidare.. vi berättade till och med att det fanns en toalett! Vi frågade om de hade några frågor. Det hade de inte så det var bara att köra igång. Jaja, jag är bara besviken för att för första gången visste jag vad det var jag pratade om(det var Marjan som fick den stora äran att prata om våra kära tallar:P)...jag hade verkligen tagit till mig all fakta om platsen och alla arter osv. Jag behövde inte ens titta på mina stödordslappar. Var verkligen super stolt över mig själv :-( å det är inte ofta :-P


  


Hmm...Är det pappa eller är det Micke som lyssnar på Eurovision songcontest låtar ?

Det är precis som om mamma har kommit hem :-) Saknas bara att höra henne sjunga till låtarna också.

Längtar tills den 28e! :-D


Är hungrig...ska nog ta en macka med lite Brieost på (Hoppas Emilia läser det här någon dag haha)


Måste pallra mitt ärchle till henne med ett usb minne så jag kan få tag på bilderna! Det hade varit nääääjs :D


puss på gurkan och kram på tomaten

Av Mia - 8 november 2009 20:39

Har insett att L'oreals aftershave produkter e det bästa som finns!

Kom hem ovanligt tidigt igår från festen (chockade pappa!), var knappt full alls haha, så ja tvättade av mig sminket och så...använde L'oreals grejer samt aftershave krän med extra mkt C-vitaminer i eller nått.... Hade babylen hud när ja vaknade imorse! Kunde inte sluta ta på mig själv :P haha


Okej, jag rakar mig inte i ansiktet och behöver det inte heller...

Men man måste ju prova på allt, right?



Var roligt på den där festen igår! Både nytt folk och även folk man känner.


Övningskörde idag igen. Gick bättre, men inte bra :p E glad att ja inte planerat in körkortet fören nästa sommar! Haha, med mig och körkort krvs det fan underverk känns det som :P


Nåååååååååååååå? hur har er Farsdag varit?

Min har vart helt ok ;)

Av Mia - 7 november 2009 17:33

Mina tänder gör ont. Varför ?? :(


Precis komme hem efter lite övningskörning! Pappa la ut en massa koner som skulle föreställa garage och väg och ja allt möjligt...skulle så klart backa in då...Gick det bra? Neh!

Men jag lovar...när pappa är klar med mig och brorsan kommer vi va de bästa förarna i stan :P Kommer äga Magda och Martyna helt klart! Emilia också...antar jag, vet inte hur bra hon kör än men ändå :p Ska plugga teori under tiden också när jag orkar ! Kommer bli awesome asså! Så vinka gärna till mig när ni ser mig rulla förbi i en alldeles ny ford fiesta i körsbärs röd färg, jag kommer köra så braaa!


haha. Det funkar rätt bra det här med att försöka intala mig själv saker:P


Ska nog göra mig i ordning nu! Ska på ferre senare med Usama Marladen haha.

Undrar hur de kommer va...



tjenare då!

Av Mia - 7 november 2009 13:12

Gomorrn bloggen!

Hade en jätte sexig dröm inatt! Först drömde jag att vi skulle åka någonstans. Min mormor skulle köra...jag, Roman och någon till var passagerare och resten av familjen åkte i en annan bil. Men det roliga var att min mormor var så senil och gammal i drömmen så hon fällde in ratten åt sidan och satt och sjöng istället, medans bilen bara åkte hur som helst skit snabbt :P så fick ja ta över körandet....men självklart kunde jag inte sätta mig i förarsätet utan var tvungen att sträcka mig ända från baksätena och styra med ratten :P  Sen tappade vi bort Mormor på min gamla skola och det var svårt att hitta henne igen. Eftersom hon var gammal och senil visste hon inte hur hennes mobil funkade så den hade hon stängt av :p sen helt plötsligt kom en jätte stor röd svart orm som var lika stor som ett höghus och höll på att attakera mig (kollade ju på Aladdin igår..Jafar förvandlas till en sådan stor äcklig orm :P). Jag var ju självklart magisk så jag kunde också trolla. Helt plötsligt spolades världen fram några hundra år och jag var min egna arvinge, eller vad man ska kalla det, och skulle då döda den här elaka stora ormen som då hade sovit under de här hundra åren. Jag som hade försökt besegra ormen första gången hade blivit utskjuten i rymden och blivit till ett moln av stjärnor tror ja:P hahaha.


Sen ringde roman :-D

Efter att han pratat med mig (notera att han pratade med mig, inte att jag pratade med han eftersom jag var helt väck och fortfarande skit trött xD)  Så somnade jag om igen och nästa dröm började! Också skit sexig!


Jag och Roman skulle åka hem från London. Vi gick igenom alla security grejer, jag gick först så tanten som kollade oss sa att vi skulle gå till gate 7.7.7 15:18    :P så vi hade några timmar på oss att ja....leta fram biljetter, springa undan från vampyrer som låtsades vara snälla men som ändå antingen ville suga ditt blod eller ligga me dig för att sedan ge sitt egna blod (V-juice från true blood) som betalning. Vissa vampyrer var så elaka att de bara låtsades som att man skulle få något uttav det medan de egentligen tänkte döda dig :P Så jag fick springa genom en del rum medan Roman var iväg för att göra gud vet vad... Sen när Roman kommit tillbaks sa han att det var dags att gå till vår gate. Jag sa att vi skulle till 7.7.7 medan vi gick till gate 1532 istället :P precis när vi ska ställa oss i kön kommer Älsklingen på att vi hade låst in våra väskor i ett skåp långt åt h*lvete från våran gate så han fick springa tillbaks eftersom min biljett låg i en utav väskorna. Jag hade hans biljett. Sen när han kommer tillbaks så har han skrivit av och förfalskat biljetterna så det kom säkerhetsvakter som jagade honom. men de visste inte hur han såg ut så de började jaga en stackars liten tanig pojke som bara sprang och skrek som om hans liv gick ut på det :P stackars pojke.


Sen vaknade jag igen :D


Har duschat och ätit frulle da lull nu ! Väntar på att min kära broder Mikael ska släpa sitt arsle ur sängen så vi kan åka och övingsköra någon gång, helst idag!


:-D 


Av Mia - 6 november 2009 22:59

Jag ger upp! Orkar inte bry mig! Helt värdelöst och onödigt tycker ja!


Snackar såklart om Farmville :P

doh


Haha...min enda sådda planta har säkert vissnat, möglat, ruttnat och dött :P Hade ett litet hemligt mål med Farmville faktiskt.... Har inte vågat erkänna det helt oc hållet för mina bratz homies eftersom det ända de tänker på är Farmville, 24-7 asså :P Men mitt mål var i allafall att ha en rosa stuga, rosa lada, rosa skjul, rosa staket, rosa höbollar....ALLT i rosa :P hahaha. Inte för att de skulle kunna ske utan att ja måste betala riktiga pengar för att få "cash" i spelet :P så whats the deal med att fortsätta :P Jag tänker inte fortsätta mer!

 


Det ända jag tänker bry mig om nu är min äppelpaj (ASGOD, jag är kung), ett glas varm mjölk med honung och min Aladdin film. Thats right! Aladdin!  Älskar gamla Disney klassiker...de tecknade filmerna på den tiden var sinnesjukt bra! Det verkade som om man faktiskt la ner tid på att hitta rätt röst skådespelare till rollerna. :P


Imorrn ska pappa lära brursan och mig hur man fickparkerar!...skrev i ett mail tidigare till mamma och varnade henne...bara för säkerhets skull, så hon inte skulle få en chock sen när hon kommer hem på sin första permission och märker att vi inte har någon bil kvar :P


Njeeet!

Haaare gött!

Av Mia - 6 november 2009 16:09

Hmm nae! De blir inget! :P Ja bangar :P

Haha


Ska baka nu! Wiiii


Tjaaas!

Av Mia - 6 november 2009 14:14

Älskar min fantasi ibland! Fick världens bästa idé :p


Jag ska göra en "how to do" när jag epilierar mina armhålor!! hahahah.


tror ni vet att det är populärt att bloggare visar genom bilder eller videobloggning hur man lägger en snygg make-up! Inget fel på det för gud hur många gånger har inte de hjälpt mig. Sen finns de ju de som bara gör det för att det är cooooolt... men egentligen kan de inte ett skit och vill bara vara med på bild för att visa omvärlden hur snygga dom är :P (Platinablont rakt hår, smutsigt solariebrun i ansiktet och rosa läppstift...gärna så mkt mascara på ögonfransarna så det ser ut som spindelben som sticker fram) Så min epilerings-demonstration blir tillägnad till dom fjortisarna, creds till er ;)


Haha får se om jag nu gör det...är ju ändå mina håriga armhlor vi pratar om...my preciouussss

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

bloglovin

Follow on Bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards