What a Twist

Alla inlägg under november 2009

Av Mia - 6 november 2009 13:40

Jag har rensat mina kläder :D fascinerande med tanke på hur mkt onödigt utrymme de gamla kläderna tagit upp :p t.ex en hiphop mag mjukis tröja...som jag aldrig använt och ändå har den legat i min byrå låda sen ja köpte den, vilket var i typ åttan :P hahah.


jaja...Plats för mer klder nu :D:D:D:D

´

fast kommer nog dröja ett jävla bra tag innan ja ökar på utrymmet igen, har nämligen låtit nästan 500 spenn gå till kära biblan (fick betala för en bok jag inte hittar ? ) och till en pocket klubb :P Blev medlem där på nått konstigt vänster så ja har fått tre böcker av dom! hade egentligen kunnat skicka tillbaks dem...men, jag råkade läsa en av dom :O så paketet e öppnat xD tidiiii


Nu ska jag duscha! Epilera armpittarna! Damsuga! Dammtorka! Moppa golvet! Ringa sjukhuset :O



Hoppas det blir fint väder....blir deprimerad när det är grått och regnigt ute. Vem blir inte det egentligen? Men jag är nog lite extrem...helt plötsligt har jag inget hopp om framtiden :P Mitt liv tar slut idag... hahah :P Nej mne jag orkar knappt göra något...all den här städningen ja gör idag sker för att jag bara går på rutin :P



Rekomenderar boken som jag läste ut igår på några timmar : Blind lydnad skriven av Will Lavender.

Boken är en psykologisk thriller... Man blir riktigt vrickad av den, men man vill ändå läsa vidare för att se hur allt slutar :P En lärare som bedriver sin kurs på ett annorlunda sätt än hans elever är vana vid. Dvs. han använder sig inte av kurslitteratur, kursen drivs enbart av fyra ord: TID, PLATS, MOTIV och OMSTÄNDIGHETER. Han ger sina elever 6 veckor att lösa ett "låtsas" mord. Däremot blir såklart tre elever mer fästa vid uppgiften och saker sker runt dem som får dem att undra om det här påhittade mordet verkligen bara är påhittat.

Kliché nästan...men boken är så jära genomtänkt! Minsta detalj! Och jag som trodde jag hade tappat intresset för att läsa böcker :P

Hoppas de andra två böckerna ja fick är minst lika bra :O

Av Mia - 5 november 2009 16:35

Seriöst jag väntar fortfarande på att den där smileyn ska dyka upp när jag skriver in säkerhetskoden! Varför tog dom bort den?! Jag behöver den! Livet är så svårt utan den! Ska nog skriva till bloggagratis...eller oj, Bloggplatsen, och klaga.


Har gått typ fem-tio minuter sen mitt förra inlägg...Har bänkat mig vid pappas dator så jag passar på att skriva nu! Går inte att använda internet på min egna mini Acer eftersom nått pucko har hackat sig in i vår rauter och använder sig av vårat trådlösa internet.  Får jag reda på vem det är kommer jag ha ett väldigt långt JAG-budskap med den personen. Den/Det har nämligen gjort så innan för några månader sen. Så frustrerande!


Älsklingen kommer kanske inte till helgen :( Buhu...

Jag som tänkt baka äppelkaka med farmors recept.

Fast vid senare eftertanke....jag ska nog göra det ändå!

Så Honey,  Nu vet du vad du missar!

.......Om du nu läser min blogg.

Haha, vad hopplöst det kändes precis.


OKEJ! Nu är det någon som visslar här i huset...Är ju ensam hemma...känns inte bra det här :S

Hmm... de var någon som gick förbi utanför :p




Av Mia - 5 november 2009 16:20

Att jag aldrig lär mig.

Jag har en viss grej för skumtomtar. Gillar deras skummiga stil när man sliter av huvudet på dem med tänderna. för att inte tala om smaken...mmm-hmmm! Oh mama!

Igår var Magda, Martyna och Jag på Ica Maxi...vi gick till julavdelningen först...när vi kikade på de läskiga och söta tomtarna säger Mar: Jag tänkte köpa en påse skumtomtar till dig innan!

Det var väldigt onödigt sagt av henne.... Fick den där "måste-ha" känslan i hela kroppen, samma känsla som en A-lagare har efter sin sprit...eller narkoman efter sitt junk. Okej, vet inte riktigt ifall det är exakt samma känsla... har inte riktigt suttit i den sitsen, Men ni fattar förhoppningsvis ;)

Vi lyckas ta oss till godisavdelningen, medan M&M står där och försöker välja godis får jag en as bra idé; Mia ska ha Cashewnötter!!! MUMS. Så jag springer iväg och lagom tills ja kommer tillbaks har M&M ställt sig i kön till kassan. De betalar, jag betalar...Jag trodde att jag var så glad som jag kunde bli den dagen tack vare mina cashewnötter...det är ju bra för en om man jämför med godis.

"En tidig julklapp från oss Mia!" och det ända jag ser är en påse med skumtomtar.

Skumtomtar. :O

Cashewnötter..Va e de?

Fast jag satt och käkade mina jävla nötter hela vägen hem från Maxi, bara för att :P

Lovade mig själv att inte äta upp alla skumtomtar på en gång för då jävlar får ja ont i mina 5 hål i käften.

Hur tror ni det går för mig nu då?

(Har påsen brevid mig.)

Är den öppnad? Har jag ont i tänderna? JA!


jag lär mig fan aldrig.

Av Mia - 4 november 2009 14:27

Jag tror jag såg årets första snöflinga!!! :D


Helt säker att det var en liten liten snöflnga som dinglade förbi mitt fönster precis! En till!! oohhh :D spännande! Hela kroppen är i ecstas, mitt hjärta klappar bara snabbare och snabbare!


Haha nej jag är itne störd...bara överdriver en smula. Men lite kul är det.


DET SNÖAR!!!



21:53

DET REGNAR !!!! :O

Jävla asssss!

Var så glad innan, ville se stora högar av snö ju :(...det blir aldrig som ja vill :( snyft

Av Mia - 4 november 2009 13:29

Emilius Castrobega har bilder som jag vill ha!! NU!!!!

När jag får dom bilderna kommer jag kunna springa runt naken på gården framför alla ungar; så glad jag kommer bli! haha.. på ett ungefär iaf :p

hmm... vad händer idag?

Jag ska leka med M&M och kanske med Lisa :-D Sen ska jag ringa gubben som jag kanske ska ha min praktik hos... uhm uhm vad mer.. Städa klart rum fan :/ Kanske städa?


Fyfan vad tråkigt, ska nog aldrig ta upp saker jag ska göra under dagen igen...så vida det inte händer något speciellt eller jag inte har något annat att skriva.


Hm...så ja, jag har inte något mer att skriva...har inte hänt något roligt än:P Men jag lovar att så fort något händer så ska jag kanske skriva om det! ;)


Av Mia - 3 november 2009 21:46

Martyna!

Hahaha, det var den här grymma idén ja fick när vi körde hem från Emilia precis :P Eftersom du blir glad när du märker att jag skrivit ett nytt inlägg så hoppas jag då fan att du blir glad när du läser det här :P Jamenar...nu när du ändå kommer må dåligt i några dagar efter vaccinet så kommer du antagligen sitta klistrad vid min blogg :D Vet att min blogg är det bästa du vet här i livet...okej, förutom sex. Oj, justeja...det var en hemliiis :O Du kanske ger intryck av att vara oskuldsfull men jag fattar nog allt vad som gömmer sig under ytan din. Du borde söka hjälp för ditt beroende gumman :P Vem vet vad dina offer får stå ut med för fetichar :P


Råkade döda en fluga precis :(


Ska avsluta det hela med en väldigt fin bild på¨min utsatta vän :D (Full och förjävligt nöjd)


  

Av Mia - 2 november 2009 14:44

hej igen. gott folk. Nu orkar jag skriva några rader :)

Åkte till Roman i lördes! Köpte mig en tågbiljett över internet och så hade pappa lovat mig att ge mig skjuss till stationen! Men...precis när jag betaöat biljetten får min kära far en snilleblixt. Låt oss övningsköra till Landskrona! Va kuuul!haha. Så Brorsan fick också haka på, ni förstår...min pappa kan vara lite bekväm av sig ibland. Han hade ju tänkt att jag övningskör ner till Roman och så övningskör min brorsa upp tillbaka till Hstad. På det sättet s¨å slipper han lida av tråkigheten av motorvägen :P Smart gubbe de där..


Jaja, så pappa och Micke picke pöö fick se hur Roman och jag har det här på Silvergården :) Vi käkade pizza tillsammans och så!

Senare på kvällen var det dags för en ny händelse... ;9 Michael Jackson This Is It. De jag spg den med tyckte att den var Okej. Själv tyckte jag att den var så jävla grymt bra så det är inte sant. Man fick en liten glimt av hur MJ's sista uppträdande skulle vara, och skulle han vara vid livet såppas länge att han skulle kunna göra det här uppträdandet så skulle det ha varit de bästa 50 konserterna ur det här århundradet. Satt och dansade med benen för mig själv samtidigt som jag kollade på bioduken :p Den är lätt sevärd. Däremot så är det knappt några intervjuer med Michael, utan mest med de människor som arbetade med han under tiden. Nej, den var verkligen bra!


Igår var det söndag... älsklingen och jag lämnade tillbaks en micket fin tavla på Ikea :/ det var röda blommor och lite gröna och blåa färger på den...Roman tyckte den var lite för tjejig typ :p haha. Meen Meen... Annars da? Hur har er helg varit??

Justeja! I fredes vr vi ju ute på krogen jag, Magda, Martyna, Liza, Rasmus, Mackan, Daniel och någon snubbe till! Var ritkit roligt! var för lång kö till Underbar så det blev Världshuset Tre Hjärtan istället. Men känner dock att det stället suger rätt rejält och jag kommer inte gå dit nå mer om jag får bestämma (eller om jag verkligen inte har något annat val) :P Haha. Bläää va trött jag är på Hstad.


Hmm Hmm Hmm Hmm....Nej nu orkar jag inte med mer updates här! Hörs senare eller nått!


Poess Poess (haha, Lady Gaga pratar svenska i Paparazzi, så underbart)



 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

bloglovin

Follow on Bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards