What a Twist

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Som vanligt

Av Mia - 7 december 2009 14:58

som vanligt så sitter jag här och skriver istället för att plugga! Jag borde kanske inte plugga nu? Menar alltså att jag kanske ska ta ett sabbatsår?

Efter att ha jobbat i både lördes och i söndes i restaurangen.... VAFAN ÄRE SOM TUTAR UTAN FÖR FÖNSTRET?!?!?! Får ju fan huvudvärk!!

aha....var tydligen områdets varningssignaler som dom testar en gång i månaden...

>.<


Jaja, Efter att ha jobbat lite så känns plugget så himla onödigt! Jobbar hellre och tjänar pengar ett tag och sen kan jag tänka mig å plugga lite! :D Mycket bra idé.


Men nu säger jag så också bara för att jag är lat och självklart har jag en redovisning på fredag och jag har knappt börjat. Inte aaaaalls stressad, nejdå.Var I Alla Fall kul å jobba.

Var ensam servitris i söndes, för första gången. Gissa vem som var så nervös så hon blev skitinödig? :P

Måste däremot påpeka att svenskar e jätte dåliga på att ge dricks! En rik snubbe som pungade upp 3000 kronor i hundralappar (fina kläder hade han också), men istället för att låta oss få en liten liten liten liiiten dricks så skulle han ha varje öre tillbaks :(Snålt tycker jag:( Mer dricks åt restaurangpersonalen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se