What a Twist

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Vah sa'ru??!

Av Mia - 7 december 2009 19:55

Mina fötter är verkligen för bekväma av sig. De var självmant, utan vidare hjälp från min hjärna, påväg att leta efter en bekväm fotställning på min baslåta när helt plötsligt min hjärna fattar att det inte kan vara baslådan som fötterna vilar på eftersom jag flyttat på den och ställt dit papperskorgen. jepp, thats right, mina fötter gjorde en papperskorgs-dipping ikväll.


Har gjort framsteg på mitt arbete!

Skrivit snart två sidor! Bara åtta kvar då... haha.


Förresten, Min lilla kusin Natthalie har tjötat hål i skallen på mig om Kenny Starfighter heeeela helgen så nu har jag två meningar fastlimmade i huvvet:

"Världen vilar på dina axlar, unge starfighter"

"Vah Sa'ru??"

För det är tydligen skit kul :P

Hahah.

Låter bättre när min kusin säger det än när jag såg själva scenen ur serien.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se