What a Twist

Direktlänk till inlägg 11 december 2009

Wohoooooo

Av Mia - 11 december 2009 13:04

Åker till Hamburgsund idag!

Jobbet som kallar ;D

På söndag så åker jag hem! Ska försöka hälsa på min farmor också :-) Hmm...kanske borde ringa henne och säga det...


Jaaaaahaaaa... Idag var det redovisning! Gick skit bra! Var ju inte direkt där så ;) Vaknade istället vid tio tiden och glodde på en film med brorsan! Faktiskt riktigt bra för att vara en B film!

Den heter The man from Earth, handlar om en snubbe som ska flytta och hans kompisar kommer för att ha en liten "avskeds stund" åt han. Förutom att de påpekar att han inte har åldrats alls utseende mässigt på tio år så märker de att det är något som står på, att han är lite bekymrad. När de tillslut får han att berätta visar det sig att han är en människa som levt i 14'000 år.


Är faktiskt sevärd! Perfekt fredags film :P


Nu ska jag packa lite och sen plugga!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se