What a Twist

Direktlänk till inlägg 12 december 2009

Det finns internet i das Hamburgsundish !

Av Mia - 12 december 2009 11:54

Gomorrrn booogers!

Har sovit så sjukt skönt inatt! Vaknade inte ens någon utav gångerna då vår kära kusin ramlade ur sängen :D


Jag och bruush kom fram till Hamburgsund kl nio igår kväll! Då hade vår morbror gjort världens goaste pasta med bacon & svamp sås!!! Perfekt att ta med sig upp i lägenheten med en julmust :D

Och gissa vad jag ska äta till frukost idag??

JULGRÖT!!!!!!

Det är lyx att jobba på restaurang!


ska ta och duscha nu, med min lilla handuk som inte ens når runt magen på mig.Börjar jobba senare idaaaaag :D


mwaaah!Update

Tanken är inte att låta sexistisk med meningen "ska ta och duscha nu, med min lilla handuk som inte ens når runt magen på mig" Utan det var mer sarkastiskt menat eftersom jag glömt min egna handuk hemma och fick istället låna min brorsas lilla handuk för händerna.

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

14 december 2009 10:48

"ska ta och duscha nu, med min lilla handuk som inte ens når runt magen på mig." - Sexxxxigt (A)
Snart jul, jipiyay-yay-yay jippijippi yay

http://magnuspremberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se