What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 december 2009

AWWWIIII

Av Mia - 17 december 2009 11:21

Va så mysigt när jag kom till Landskrona igår! Först handlade vi på Kvantum, vi gick igenom halva affären och jag trodde att någon av oss hade fisit för det luktade som typiskt ruttet-ägg fisar, sen märkte vi att det var kloakerna :P

Jaja, vi kom hem, myste lite, visade trailern för Titanic 2 som helt klart är fake och sen gick vi ut i snön och lekte :D Hade snö bolls krig och sånt haha :p

Idag är alla snömolnen borta och det är klarblå himmel! Gissa vem som ska ut på promenad?! :D JAG!!! Ska ta med kameran också och sen ska jag terra er med ytterligare vinter bilder! Mohaha :P

Om jag hinner... Egentligen skulle vi åkt till Kastrup halv fem på morgonen imorrn, men nu åker vi kanske redan ikväll :o


Jaajaaa ska ta lite frulle nu!

vafan hände med skärmen? Alla menyer och sånt bara...försvann? Hoppas jag inte pajjade något nu, då blir älsklingen inte glad :p


tjippp!


Bjuder på tre icke fagra party bilder!


Mitt hår har, som vanligt, en tendens att se ut som en svamp på fyllan :P


Mogna människor :-D 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se