What a Twist

Direktlänk till inlägg 18 december 2009

eeeh såå, va göe du?

Av Mia - 18 december 2009 02:51

Nu har ja varit vaken i 17 timmar.... faktiskt de längsta jag vart vaken, på jätte länge! :P Det som hållt mig uppe är en stor fet Burn, samt min jävla jacka som jag satt med i en halvtimme och försökte sy på knappar som ramlat av, för hand! Nu när jag är klar med den märkte jag att jag skulle behöva sy  mina brallor med. Typiskt. Lagade min väska iförr går också! Börjar änna bli proffs på det här med att laga sakr med en nål och tråd :P


Behöver bara skriva lite...har inte direkt någon att prata med just nu. Älsklingen sover som en jädra gris...längtar tills hans mamma ringer å väcker han så jag kan få vara lite skadeglad :-D


....


Nudå?


Naaae ja lägger ner de! God jul på er små prickar som läser min blogg! Ska tänka på er samtidigt som jag är i France och käkar sniglar (:S)

Hoppas jag får min lön snart, Hade underlättat en hel del.


:) Ciao

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

18 december 2009 13:16

Har Micke blivit frisk? Vad hade han för nå? Jag vet en som har lugninflamation och Svininfluensan. Stackars jävel.

http://magnuspremberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se