What a Twist

Alla inlägg under december 2009

Av Mia - 16 december 2009 11:11

Skulle egentligen ha vart och solat solarium nu på förmiddagen men shoppinggalna jag gick lös i apoteket och kom ut med en massa tamponger och bindor istället och det var inte fären senare som jag fick den där "aha"-upplevelsen att det var mina sista pengar innan jag får min lön...

Haha jävla illa asså.


Jaja, snön är faktiskt kvar! trodde att den skulle smälta bort men icke :-D Så efter apoteket tog jag en snabb runda upp på trollberget och tog lite vinterfoton :D

när jag kom hem gjorde jag den bästa frullen någonsin! Havregrynsgröt, äggmackor med Te och vitamindricka, så nu är min mage rund och gosig :-p


Mitt vinterlandskap:-)

        


I just wanna set you on fire

 

Over and out

 

ANNONS
Av Mia - 16 december 2009 01:21

Stora stora tjocka flingor dinglar sakta ner från himlen! Så mysigt! Synd att man måste sova så man missar det :P

Sen att de e plussgrader betyder att det kommer va jääävligt mkt slask överallt :P


Imorrn åker jag till min baby!! :D


gunatts!

ANNONS
Av Mia - 15 december 2009 16:47

Men inte vilken kaka som helst, utan en sockerkaka med en touch av citron! :P

Fan den goaste smet ja smakat på hur länge som helst!

och den här gången så gick inget åt helvete, jag improviserade till och med!


Nej nu ska jag ta hand om tvätten och sen göra något!


Hejja Hejja!

Av Mia - 15 december 2009 14:04

Så mycket måsten och saker man borde göra.

måste tvätta

måste åka till stan

måste städa rummet

måste packa

borde plugga

...u know the drill.


Varför kan inte livet istället gå ut på lite frihet? Jag vill sitta här i köket ovh trycka på min lilla dator tills det blir mörkt ute och sen märka att inte ett skit är gjort, och jag vill att det ska vara okej! vill inte få dåligt samvete av att jag är en slowmoe :P


Ä' ni mäe?Grattis till Bruush som kommit in på Komvux! Äntligen kanske turen vänder för han :-D


Av Mia - 15 december 2009 12:16

Var ju tvungen att gardera mig från topp till tå innan jag kunde gå ut och hämta in posten... Pappas finskor, mössa nerdragen ända ner till halva ögonen och en stor stor stor regnkappa :-D


Idag skag jag och magda förhoppningsvis till stan! Måste lämna min skinnjacka på lagning och sen växla lite cash på forex :D

Imorgon åker jag till älsklingen och på fredag åker vi med hans familj till Frankrike :D


Jag har börjat få kläm på den där chatten på facebook.... fast... jag brukar oftast ha den som offline för annars är det alltid någon som skriver till en och min dator börjar hänga sig (pallar inte med moderna saker tydligen).... Sen känner man sig otrevlig om man vill logga ut och inte kan prata mer, eftersom man enbart gick in på sidan för att kolla mail :P Så då är man fast !

Inget illa menat ifall nu någon skulle ta åt sig! Bara tänker högt ^^


Fick låna fyra böcker av min farmor i söndes! Har redan läst klart en utav dem och har snart läst klart min andra... De ger en ny syn på livet om man säger så. Författaren är Mariana Stjerna och är även ett medium, hon har låtit en ande skriva några böcker genom henne, dessa berättar om bland annat bibeln och om hur missförstådd hela den bibliska kristendomen har blivit. Bibeln skrevs ju inte förens ca 300 år efter att Jesus levde och de här herrarna som skrev bibeln bestämde även vad som fick vara med och inte. Den boken om biblen (som jag läser nu) kan nog göra en hel del jädrigt arga. Men, om man nu tror på det som står i boken så märker man hur lurad hela mänskligheten har varit i två tusen år.


Jag själv tror på det som står i den här boken och det har mycket med att jag tror på själen, det som jag läst hittils är bara logiskt för mig eftersom jag aldrig trott på biblen i första hand, eftersom den är skriven av människor som dessutom verkade vara kvinnohatare :P 

Boken beskriver bland annat Jesus som en vanlig människa, han var gift med Maria Magdalena, som framställs som hora i bibeln, de hade två barn; Sarah och David. Han var mycket smart och visst, han visste att han var en profet och var väldigt andlig av sig, han reste runt i världen och lärde sig mycket.

Jaja...tycker att alla ska läsa de här böckerna.

Ville bara skriva det :P


Så, nu ska jag göra annat än att sitta och skriva min blogg här på toan.


Haare gött!

Av Mia - 14 december 2009 14:10

Min bror är ägd i spelet Mass Effect, han dör om och om igen och han kommer alltid göra det :D Mohaha!


Är hemma i Halmstad som ni kanske märker.  Men jag skriver mer sen för nu ringde Mar och vi kom fram till att jag och hon ska ut och gå sen. Men inte fören om tjugo minuter, vilket är den tid det tar för mig att epilera armålorna :-D

Det gör ont.


Sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååå


Herrå Fishes!

Av Mia - 12 december 2009 11:54

Gomorrrn booogers!

Har sovit så sjukt skönt inatt! Vaknade inte ens någon utav gångerna då vår kära kusin ramlade ur sängen :D


Jag och bruush kom fram till Hamburgsund kl nio igår kväll! Då hade vår morbror gjort världens goaste pasta med bacon & svamp sås!!! Perfekt att ta med sig upp i lägenheten med en julmust :D

Och gissa vad jag ska äta till frukost idag??

JULGRÖT!!!!!!

Det är lyx att jobba på restaurang!


ska ta och duscha nu, med min lilla handuk som inte ens når runt magen på mig.Börjar jobba senare idaaaaag :D


mwaaah!Update

Tanken är inte att låta sexistisk med meningen "ska ta och duscha nu, med min lilla handuk som inte ens når runt magen på mig" Utan det var mer sarkastiskt menat eftersom jag glömt min egna handuk hemma och fick istället låna min brorsas lilla handuk för händerna.

Av Mia - 11 december 2009 13:04

Åker till Hamburgsund idag!

Jobbet som kallar ;D

På söndag så åker jag hem! Ska försöka hälsa på min farmor också :-) Hmm...kanske borde ringa henne och säga det...


Jaaaaahaaaa... Idag var det redovisning! Gick skit bra! Var ju inte direkt där så ;) Vaknade istället vid tio tiden och glodde på en film med brorsan! Faktiskt riktigt bra för att vara en B film!

Den heter The man from Earth, handlar om en snubbe som ska flytta och hans kompisar kommer för att ha en liten "avskeds stund" åt han. Förutom att de påpekar att han inte har åldrats alls utseende mässigt på tio år så märker de att det är något som står på, att han är lite bekymrad. När de tillslut får han att berätta visar det sig att han är en människa som levt i 14'000 år.


Är faktiskt sevärd! Perfekt fredags film :P


Nu ska jag packa lite och sen plugga!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se