What a Twist

Alla inlägg under december 2009

Av Mia - 7 december 2009 14:58

som vanligt så sitter jag här och skriver istället för att plugga! Jag borde kanske inte plugga nu? Menar alltså att jag kanske ska ta ett sabbatsår?

Efter att ha jobbat i både lördes och i söndes i restaurangen.... VAFAN ÄRE SOM TUTAR UTAN FÖR FÖNSTRET?!?!?! Får ju fan huvudvärk!!

aha....var tydligen områdets varningssignaler som dom testar en gång i månaden...

>.<


Jaja, Efter att ha jobbat lite så känns plugget så himla onödigt! Jobbar hellre och tjänar pengar ett tag och sen kan jag tänka mig å plugga lite! :D Mycket bra idé.


Men nu säger jag så också bara för att jag är lat och självklart har jag en redovisning på fredag och jag har knappt börjat. Inte aaaaalls stressad, nejdå.Var I Alla Fall kul å jobba.

Var ensam servitris i söndes, för första gången. Gissa vem som var så nervös så hon blev skitinödig? :P

Måste däremot påpeka att svenskar e jätte dåliga på att ge dricks! En rik snubbe som pungade upp 3000 kronor i hundralappar (fina kläder hade han också), men istället för att låta oss få en liten liten liten liiiten dricks så skulle han ha varje öre tillbaks :(Snålt tycker jag:( Mer dricks åt restaurangpersonalen!

ANNONS
Av Mia - 4 december 2009 15:51

Jahopp, dags att åka till Hamburgsund. Dags att jobba!

Woho min biljett jag tänkte köpa finns inte längre :S hmm.


Börjar bli lite nervös :o Hoppas verkligen att det inte kommer vara några jobbiga gäster :O


Kommer kaaanske att skriva ngt här under helgen

ANNONS
Av Mia - 3 december 2009 20:46

Haha nu får jag ge mig! Det hade gått bra i mitt pluggande ifall jag inte hade haft en dator....läser bloggar hela tiden, och när jag läst dom...ja då sätter jag mig å sjunger med till r'n'b låtarna på spotify haha. Skärpning nu fröken!


Längtar tills den 18:e, för då...då åker jag utomlands och ja, jag kommer vara skadeglad och verkligen inte lida med alla andra suckers som är kvar i Sverige (speciellt i södra Sverige eftersom de aldrig får något annat än regn på julafton haha)

sååå au revoir ;D

Av Mia - 3 december 2009 20:03

vad jag skriva... ej veta.

ööööh


Min tavla är snart klar?

Och jag är lite missnöjd. Den ser mesig ut, men det är ju min "första" oljemålning. Sen att jag inte orkade vänta på att färgerna skulle torka helt och hållet innan jag fortsatte så allt blev lite kluddigt...det är en annan sak^^,

Men jag tänker fortsätta måla tavlor tills jag blir proffs! Har redan bestämt mig för nästa motiv! MiniMoose från Invader Zim! :D

  


Jag funderade på en sak innan....är sugen på att testa något nytt! Att inte använda Smileys såvidare det inte är ett riktigt kris läge! tror inte jag klarar det... Jag kan skriva en mening utan smileys, som känns jätte proffsigt, för att sedan fort som fané lägga till några glada gubbar bara för att! Blir rädd att någon någonstans kanske missuppfattar det jag skriver. Men nu jävlar ska jag inte bry mig! Haha!Men jag är fortfarande glad att smileyn vid inlogget e back! :D

Av Mia - 3 december 2009 16:54

Så GLAD! Lyckades äntligen infoga ett videoklipp! Från Youtube! hahah

Tack till brorsan för den :p

Av Mia - 3 december 2009 16:32

Vill ni ha bevis?


Av Mia - 3 december 2009 00:03

Va tycks om min nya layot? huh? Snygg! Haha

Lite julkänsla iaf så jag vill inte höra några klagomål! Inte för att kommentarer i mina inlägg är så jätte vanligt, men ändå...lika bra att göra saker och ting så klara som möjligt :P


gonatt ska se Twilight nu!

Av Mia - 2 december 2009 23:31

Jag vet vad jag önskar mig i julklapp nu! Har suttit och klurat på det hur jävla länge som helst och nu släppte paljetten. Spotify premium. Jag vill slippa alla reklamavbrott när jag sitter och har skönsång för mig själv. Man vill verkligen inte bli avbryten då! Taskigt ju.


Så nu ska jag be en bön varje natt om att få vad jag vill ha i julklapp, det kanske funkar den här gången? Om det gör det lovar jag att jag ska börja med det for real :P


JUSTEJA!!!! Måste ju boka tid för tatuering!! Har två tatueringar jag vill göra  :-) Text och en symbol. Den där draken i sidan asså...den kommer ju inte få sitta så där perverst djupt i min hud fören om ett X antal år :P


Har förresten faktiskt pluggat nu! börjar få kläm om uppgiften nu! Har dock inte skrivit mkt alls... Ska ju fördjupa mig i LEADER+ metoden och sen analysera en LAG-grupp och tycka till om deras arbete :O faktiskt intressant...om man nu vill jobba med sånt där. (handlar om att utveckla landsbygdens ekonomi på ett hållbart sätt och då tar man alla i området till hänsyn också, så tanken e fin!)Har fått en ny favoritlåt!

Rihanna - Russian Roulette

Har ni sett musikvideon? Hon är ju hur grym som helst!

Funderar ni på att lyssna? Do it.Tjaaas

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se