What a Twist

Alla inlägg under december 2009

Av Mia - 2 december 2009 18:47

   Har två slowmoes till grannar, var helt inne på att jag skulle få en promenad i solen idag, men icke. Haha. :p Sega jävlar är vad de är :P Kass humor har dom också, speciellt Marladin. Självklart blir man ju som man umgås också :P


Hoppas hoppas det är fint väder imorgon :D


Ska jobba på lördag och söndag by da way! Uppe i Hamburgsund :-D Money money!Ska ha den här bilden som framsida till mitt turistplaneringsarbete om jag väljer att göra det över stenhuggeriet, grötvik :P haha.


ANNONS
Av Mia - 2 december 2009 13:59

ska nog börja plugga nu... blä.


Har köpt oljefärg förresten! :D Så nu är min tavla ljusgul haha.


Har fan ont i bröstkorgen :sLyssna på låten One at a time med Travis McCoy, wunderbar ;)


Roman ringde och väckte mig imorse för att säga godmorgon:), Han berättade att han vaknade av alarmet på sin mobil och han ville verkligen inte gå upp så han satte den på snoos. Ett tag senare vaknar han av att han har mobilen i käften :P Hahahah. Den där ryssen har konstiga saker för sig i bland :P

21:59 Skrev fel!! Roman vaknade inte med mobilen i käften, utan det blir bättre nu! Han var halvt vid medvetande när han gjorde det, men om ni frågar han kommer han skylla på att det var någon som kontrollerade honom :P Haha, men han e fortfarande inte frisk lilla vanten min.

ANNONS
Av Mia - 1 december 2009 22:37

Min pappa har attityd. Märkte det idag när jag och brorsan satt på bussen in till stan. Jag smsade pappa och frågade när han slutade jobbet idag. Fick tillbaka som svar : "SFSM eller ca 15201 ska fysa"   Varken jag eller brorsan fattade vad han menade så jag skrev tillbaks och bad om en svensk översättning, pappa svarade då: "Så Fort Som Möjligt" (=SFSM)

Sen när började min pappa använda sig av förkortningar i den stilen? SFSM e ju som amerikanska ASAP, som till och med är namnet på bra hiphop låt :P

Va tvungen att smsa tillbaks och fråga sen när han började använda sig av sånna förkortningar, och nu damer och herrar kommer jag till poängen haha.

Fick ett kaxigt och drygt sms tillbaks där det stod "Innan du föddes."


Haha, brorsan och jag brast ut i gapskratt :P Det var det sista svaret vi förväntade oss från han haha

Vår pappa har blivit cooool ;P


Var tvungen att skriva det här i bloggen! Har redan småterrat twinsen med det så varför inte här? :D


Aaahjaaaa....börjat plugga lite och det går riktigt bra! Uppgiften jag fått som tröst på såren eftersom jag inte fick någon praktikplats verkar inte lika krånglig och äcklig längre! WUHU!Ska äta upp alla godisbitar och dricka massa vatten nu!


Hej hej

Av Mia - 1 december 2009 21:28

Åh! jag försöker frenetiskt vara med i Kenzas(Kenzas.se) julkalender tävling. Vill ju vinna en såndär goodiebag från Make Up Store!! Men min dator har fått ett infall igen och laddar inte upp sidan som den ska :( Ingen uppladdad sida = ingen tävling :(

Inte för att jag tror att jag kommer vinna, men det skadar aldrig att försöka :p

Det är samma sak som med trisslotterna. Jag köper dom hela tiden, men vinner aldrig den där storvinsten jag vill ha (100tusen/månaden i 25år=30 miljoner)

But I never give up! Vilket borde göra mig till en tapper och tålmodig person som förtjänar att vinna.


Jaja ska testa att komma in på Kenzas blogg igen så jag kan göra ett nytt försök till en bättre vardag!

Av Mia - 1 december 2009 09:45

Jag är vaken! :D Va länge sen jag vaknade såhär tidigt och inte var trött :P är nyduschad och klar :D ska äta frükost snart, bara fixa håret och sen Voila!


Få se, idag ska jag köpa:

Julklappar

Oljefärg


Och kolla på jacka och brallor på Kodjos! ;D

De om någon har ju coola grejer.


hmm aa, eftersom det finns några retardos här i området som konstant försöker hacka sig in på vårat nätverk och slöar ner för mig som använder det trådlösa, så kunde jag inte lägga upp en bild på mitt halsband jag skrev om igår, hemskt va?

Jallafall så lägger jag upp den nu.


Varsegoda! haha


  

Den är handgjord! De ni ;)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se