What a Twist

Direktlänk till inlägg 10 januari 2010

Nu har de mer Mogna människorna kommit hem igen

Av Mia - 10 januari 2010 23:43

Mamz and Dadz är hemma!

De har ju vart på stugan en vecka nu, hade tydligen vart en meter snö, 20minusgrader och självklart hade brunnen frysit helt så de var tvugna att smälta snö för att få vatten....gud så mysigt! Mys framför eldstaden är ju ingenting jämfört me de :p haha.

När mamma kommer hem på nästa permis ska dom upp igen, då ska jag med! I need it! :PHar förresten målat om min tavla helt och hållet! Innan var det mörka färger blandat med mesgul och en "Vit" duva som motiv...som hade röda och bajsoranga konturer....Var sååå jävla missnöjd med den! Mamma ska ju få den :P  Men nu är de andra bullar :D Målade över hela skiten idag! Vitt, sen massa grönt och blått...så ser ut som sagolika gröna moln på en ljusblå himmel :D Men den där duvan...den ska jag faktiskt måla dit igen...men den ska vara hel vit :p kanske lite rosa inslagg nånstans...kommer bli perfektionism ;DHittade lite roligt grejs påinteret som ja ska köpa! olje färger i guld och silver bl.a faaan va ja ska leka :Dnu ringer min söta sparris boy :P Han är så söt, frågade om det var han jag skrev om...så nu måste jag ju de:P Haha... :p Älskar han ;)ciao

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se