What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Rubrik saknas

Av Mia - 22 januari 2010 10:15

Det snöar....fortfarande?! Säg mig nått år där det snöade från december till mitten av Januari utan att smälta bort??? Nåååå! Juste! När man va en liten plutte. What the fuck liksom. Jätte trevligt med snö och så...men snälla kan vi inte få lite vår nu också?


Juste! Gissa vad som händer v.16?

Saltzburg ;)

Missar tyvärr det stora feta släktkalaset i Hamburgsund på Nolhottens krog.... men jag måste ju åka till Saltzburg! Är obligatoriskt ! :( :P

Fast det är faktiskt obligatoriskt...


Varför blev jag varm och svettig helt plötsligt? :S

Det spööökaaar!

Precis som hos Castrobega! stackarn satt själv hemma och helt plötsligt hörde hon en massa knackningar (som om någon knackar med naglarna lite käckt på något) innifrån väggen hon satt vid. Det är ingen som bor bakom den väggen heller :P 


Hejdå Hem, Hej gym.


baba 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se