What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Ni vill läsa om min roliga dag! Så klicka på mig!!!! :D

Av Mia - 30 januari 2010 22:18

Läste kenzas blogg, läste egoinas blogg, läste min kusins blogg, kollade mailen...och sen blev jag bara frustrerad och ledsen....vad fan ska jag mer göra? Finns inget annat att göra på internet! Hade redan läst de gbinlägg jag fått på facebook genom min mail...i och med det så förstördes den roligaste överraskningen som kan hända på facebook (innan var det ju nya gifts till Farmville). Tanken slog mig snabbt att jag kanske skulle skriva i min blogg...men näääää de e ju inte kul alls...och nu sitter jag här ändå :P


 Kom precis hem efter en fika med bruttorna på Robert (pauls...dedikerat till Magda eftersom hon alltid envisas med att säga hela namnet;) coffee. Skit trevligt! Men allt har sina nackdelar, nackdelen idag är att de ska ut på krogen och inte jag, Förstår ni hur äckligt deprimerande det är?? Missade Kåren i onsdes också!

Fan för att va sjuk!

Pratade med mamma igår kväll förresten...berättade att jag var dunder förkyld och sen kom vi in på ämnet yoga av någon anledning :P Då klämde hon ur sig något kul! Nör hon testade yoga på gymet för ett tag sen så varnade instruktörerna henne för att hon kan bli förkyld efteråt. Que?

Yoga är tydligen så bra så att den får kroppen att starta en cleaning process :P Den vill alltså bli av med alla bakterier och skit som är samlat i kroppen...

Å eftersom ja faktiskt tagit mig friheten att köra yoga några gånger innan ja blev sjuk sååååå sitter jag och verkligen hårdfunderar över ifall det kan va det som e anledningen :P I sånna fall tänker jag fan inte sluta med ytoga....vill inte samla på mig en massa äckelpckel för att sen bestämma mig en vacker dag för att testa yoga igen och bli vrål förkyld tack vare de:P Farligt de där! 


Har verklgen tråkigt....Har haft tråkigt hela dagen....jamenar...min dag har gått ut på att sitta i soffan framför teven och glo på när min brorsa nördar sönder sig med Mass Effect 2. Spanade in den tjocka koltrasten på altanen då och då....vet att han spanade in mig också...fanns endel heta ögonblick då vi verkligen fick kontakt med varandra....men när jag gick ut med lite havregryn och annat gojs till han för att han var så söt och tjock...nä då dög jag inte längre. Blev lite ledsen i ögat där :p Men det som var allra jobbigast idag var nog att titta på min brruuur när han spelade...det låter superdeprimerande redan som det är men för att göra det ännu värre så var jag enormt frustrerad över min situation just för att jag själv vill spela spelet haha, och det fick jag...i en timme ungefär...inte mer :P Så ska nog gå ner nu och titta på han med mina bambi ögon :P

wish me luck!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se