What a Twist

Alla inlägg under januari 2010

Av Mia - 9 januari 2010 21:14

Har hittat lite utbildningar i Landskrona jag vill studera! Eller ja, har inte läst så mkt om dem... så vet inte helt va de går ut på men jag blev tipsad om skolan av kvinnan som jag brukar vaxa mig hos, hon utbildade sig till Spa terapeut där :-) Fast vad jag sett hittills på skolans hemsida så hittar jag ingen utbildning som är just Spa Terapuet :O däremot hade de en utbildning som man spenderar en viss tid på en av de Grekiska öarna, Mmmumma eller vad?! ;D Nä fan, de har ska jag verkligen läsa om! :D Fanns nått som heter blomsterterapi också :P höhö...fast nu när ja sökte på terapeut utbildningar i landskrona....så tror jag att jag hittade den sidan jag egentligen letade efter... fan :P haha blev lite inne på den andra sidan...

xD


Mää jaja vad händer annars?

ANNONS
Av Mia - 7 januari 2010 22:12

Sitter och håller in magen och låter musklerna träna, för det ska ju funka! Såg det på TV-shop när jag var mindre.


om någon vecka kommer jag ha feta magmuskler!

höhö


orkar inte plugga mer...har annat som jag vill göra... :( bada, läsa en bok, äta en macka, träna yoga.. ja ni vet, allt annat som man vanligtvis inte gör (förutom bada och äta en macka) men när man pluggar verkar det sket kul! ;D

ANNONS
Av Mia - 7 januari 2010 19:57

Jag skrev i morse ett inlägg om att jag gått upp i vikt och tänkte göre något åt det(träna).... just nu sitter jag och käkar bulle och dricker varmoboy med vispadgrädde och riven choklad. Jäääätte bra sätt att få tillbaka min tidigare "vältränade" kropp, ni borde testa :P

Tur att jag inte är någon kändisbloggare som har flera tusen fans, skulle vart en kass förebild :P


Ojoj, något som är duktigt däremot är att jag pluggar samtidigt! I stort sätt.


Hmm nae...de höll då fan inte :P


Jaja


...


Tänkte på en sak innan, trodde aldrig i mitt liv att jag skulle säga det men... det är inte lika roligt att blogga längre :O

Nu är det ju modernt och trendigt att blogga, alltså är det inte lika roligt längre, vill inte vara som alla andra u know ;)


Hm, jaja...får se ifall dessa olyckliga känslor håller i sig eller om jag kommer över det om några dagar då jag känner att mitt liv börjar klarna och jag vaknar upp en morgon och säger "AHA!"...för då har jag antagligen något intressant att skriva om också:P


Jeje, ett till Jacque Fresco klipp :


Av Mia - 7 januari 2010 11:09

Wow! Nu vet jag hur det känns att inte kunna få på sig byxorna, har fan gått upp nästan fem kilo :o Haha...för första gången i mitt liv så stod jag framför spegeln och verkligen pressade och tryckte för att få på mig mina svarta jeans. Vilken hemsk syn det var när jag tittade i spegeln och såg hur de extra kilona flyttades från höfterna och upp till magen för att senare, när jag gav upp mina försök, åka tillbaks till höfterna med en duns.

De va en upplevelse! :P

hahah.

Ska börja träna....

Även om det bara är några månader sen som jag kunde vräka i mig exakt vad som helst och hur mkt som helst utan att gå upp i vikt så saknar jag de gamla goa tiderna redan :p


Ska fortsätta sjunga till Mamma Mia låtarna nu :P


ciao ciao

Av Mia - 6 januari 2010 14:29

Vaknade imorse av att jag ringde roman, somnade om och vaknade igen...började sakta men säkert få panik över att jag glömt bortatt jag pratat(?) i telefon med roman, eller hade jag? Var helt kaputt i skallen :P Men jaja, kollade på mbilen som låg under kudden och yeah, ett samtal med baby var igång...Tur att han va lika hjärndöd som jag :p


Har egentligen panik nu också, min planta(Willy) fäller mer och mer löv, jorden har torkat ihop så det går att lyfta upp trädet och jorden följer med, formad efter krukan :P Jag vattnade den för bara tre dagar sen.. Har alltid räckt med att vattna den lilla saken en gång i veckan :o


Jag kanske inte borde få ha träd :(

Ska testa en sak på min Willy innan jag ger upp hoppet; plantera om den med ny jord! :-D

Nu gäller det bara att jag kommer ihåg det också :p

Köpte en liten påse jord för 17kr på Ica Maxi! Bra kap ;)


Ska fixa tvätten nu! Sen ska jag till Lisa :)


Ciao


Av Mia - 5 januari 2010 11:42

Fick precis ett vykort av Castrobega som är i Chile nu, och även ett vykort från mig själv när jag va i Frankrike mohah! Älskar att få vykort :D


Planer för idag:

Träna här hemma

Åka till skolan och låna böcker

Bada! :-D

Plugga :(

Köpa present till Romanii :PNae, har faktiskt inget jag vill skriva här.... :/ Inte just nu i varjefall!

Min mobil ringer! Nu händer de grejer här woho :D

Av Mia - 4 januari 2010 23:14

wow...jag har haft tolv besökare idag    haha.


är faktiskt besviken


:(Jaja, har städat mitt rum och ska snart lägga på min nya fräsha vita filt på sängen som jag fick av Roman i vår 4års present:D Måste komma på vad fan jag ska köpa till han också....kommer visserligen bli en jävligt försenad årspresent men ändå :o Kan rita en teckning till han! Det är jag bra på :D med ballonger och moln på.. :p

Gud vilken fantasi jag har.

Ska jag träna? Ska jag inte träna? Är det inte försent för att träna ändå? Nån har sagt att man inte ska träna efter ett visst klockslag... om någon klagar på mig så skyller jag på det, om jag inte tränar :p

Ska äta upp min feta kaka före jag bestämmer mig bara ^^,


Hejdå!

Av Mia - 4 januari 2010 19:07

Det e tråkigt på internet, men ändå så sitter jag här och surfar...går in på samma sidor om och om igen och hoppas på något nytt, skit tråkigt! Facebook är skit tråkigt, MSN e också skit tråkigt...är bara inne där ibland för att hålla kontakten med vissa som inte bor i Sverige, eller som idag; prata med Roman eftersom hans gamla sim-kort till mobilen lagt av och han glömde de nya hos mig :p

Oj, en människa skrev till mig!


Woho!adfljdfjdsljslkflskfm, jag blir fan galen! :S


Naeh, måste göra nått! Ska damsuga så jag kan träna:P Måste ju hålla mitt löfte :p

ciao..

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se