What a Twist

Alla inlägg under januari 2010

Av Mia - 4 januari 2010 12:06

Tittade på tv shop precis, de visade den där zumbafitness... tänkte "Woaw!" och satt där på min rumpa och verkligen ville köpa de där videogrejset som egentligen kostar 710 kr.

Sen började den mer effektiva delen av min hjärna, tänka...Vill ni veta hur det gick? Va? Visste väll att ni ville det :P

Om 3 minuter och 38sekunder har jag allt på min dator, bara att koppla upp på tvn och Voila! :D

Jag är så smart!


Ville bara berätta det :P

ANNONS
Av Mia - 4 januari 2010 10:46

Egentligen så tränar jag nu, i en annan värld...det snöade som f*n såå...träningen blev inställd tyckte jag! Ska träna här hemma istället, och det lovar jag!! :D


ANNONS
Av Mia - 3 januari 2010 23:53

Okej, Frankrike.

Frankrike är grymt! Det är rent, folket känns äkta jämfört med här i Sverige där ett leende är lika sällsynt som bigfoot och de är tokiga i rondeller. Rondeller överallt! Jävligt bra rondeller också! Det kommer en skylt innan rondellen som talar om vart alla avfarter leder, sen kommer det även en skylt vid varje avfart också...som en liten reminder :P Det finns SUPER DUPER bra radiokanaler som faktiskt spelar bra musik och som har ett urval på mer än tio låtar. Bra tvkanaler också, fattar inte franska men deras program fick mig att skratta ändå, då har man lyckats! :p Champagnen är billig. De har roliga affärer, McDonalds tar sitt jobb på allvar, hos dem så ser faktiskt hamburgarna ut som de gör på bild och med innehållet mellan brödet istället för under, chefen går ut i kön och tar beställning ifall det tar för lång tid, maten ligger inte framme i mer än tio minuter innan det slängs och byts ut mot  ny fräsh (Roman som jobbat där berättade att det är faktiskt så det ska gå till på alla donkenställen överallt:O) sen att McD hade WiFi var också ett stort pluss :p Och justeja! Frankrike har de mysigaste småstäderna någonsin! små tegelhus placerade överallt, på/bland bergen, vid havet och jaja....det är vackert! Har tagit med mig fyra tidningar med bostadsrätter i de området vi var i :P Ska försöka fresta mamma så hon kan övertala pappa och så kanske kanske de köper något :D(right)


Barcelona åkte jag och Roman till två dagar innan vi åkte hem, Jag gillar inte stället. Hotellet sög(Kass och dyr mat,vårat bubbelbadkar sprutade ut svarta saker från munstyckena när vi ville ha bubblor, massageduschen var kass, rummet var inte städat, det trådlösa internet funkade inte i vårat rum även fast det var ett av de finaste de hade, personalen var konstig och otrevlig mm.), det luktade skit, spya och piss och det var skräp överallt, det regnade. :O

Sååå... nu kommer bilderna!


Utsikten frn Romans föräldrars lägenhet :-D


Vårt käk första kvällen, första gången jag smakade ostron, fick fan en chock över hur jädra slemmigt det var så svalde hela direkt utan att tugga och satte nästan i halsen

   


Utsikten från älsklingen och mitt hotellrum:D

Min säng 

Romans säng :p

Vår första hotellfrukost: allt köpt i mataffären :P vi ville spendera våra 90kr/pers på annat än frukost

Lånade en vattenkokare av romans föräldrar :p

  


Vår trip upp till Mount Louis(Pyrrenéerna)

       

Stannade inom en jätte mysig by påvägen till bergen, 90% av alla husen är byggda som ni ser på bilden; av sten, det ser så gammeldags ut! Sket mysigt:D

 


På julmarknad i den lite större staden Perpignan

Roman posar:P


I staden Coulloure(tror jag det stavas?!) den här vyn på bilden brukar man se på många tavlor i frankrike, i den staden bor det otroligt många konstnärer och det här är tydligen populär att måla av:P  

    Julafton; det blev såhär varmt på kvällen... inte helt fel faktiskt.

Det här är den käda minikyckling liknande fågeln som tydligen är en delikatess :S tyckte det var äckligt att få vrida loss benen och annat skelett för att komma åt köttet...är nog för bortskämd med våra svenska inpackade kycklingfiléer..  

Jag är proffsfotograf vafan! Sjukt nöjd!

 

Lena, Roman och jag :D

Vår fina julgran :p

     

Lite mer utsikt från vårt hotellrum

  

En utav stränderna i närheten av där vi var (St. Cyprien) 

En av byarna, haha, nä....men de e väll nått de satt upp för att locka dumma turister:P 

  

Sånna här jävla tomtar hade de överallt, nästan varje familj hade en sån här tomte(liten eller stor) hängandes från nått fönster eller balkong eller nått.

  

Romans mamma tog med oss till gränsen mellan frankrike och spanien för att shoppa lite

  

Här börjar spanien...woho va intressant

  


Sista dagen i Frankrike för mig och baby :o  

Älsklingen posar som vanligt :p

I Barcelona

 

  

      


Okej, det hände faktiskt lite roliga saker i Barca, vi var på Aqualand och det roligaste vi såg där va en Sunfish...liknade en stor vit rund fossil, skum fisk...jätte rolig att kolla på :P Efter det såg vi två iMax flmer i rad.... och sen käkade vi på KFC såklart. Japp! De va nog det:P


Ska lägga mig nu...mina ögon hänger nere vid käften nu :o natti

Av Mia - 3 januari 2010 23:09

Varför ska jag alltid pilla på allt jag kan pilla på??! "Råkade" pilla upp ett sår i mungipan och lyckades få med lite hud så det lilla såret helt plötsligt blev till ett svidande brännande större sår :(

Justeja...kom på att jag inte skrivit något alls om Frankrike resan! :O

Åfan.... det får jag göra!

Ska bara ladda upp alla bilder så jag har något att komma med :D

Av Mia - 3 januari 2010 22:37

Nu är det exakt fyra år sedan jag träffade min baby för första gången :-D

Kommer ihåg hur jävla nervös å blyg ja va då :p Fan va jag har fått höra det då, vågade tydligen knappt prata verkade det som :p Eftersom vi inte vet när vi blev tillsammans så kör vi från det här datumet, för de tog inte lång tid tills vi blev det :p

Grattis till oss :D


Asssåååå tjenare


Det är nytt år och allt nu... vilket innebär nya tag! Ska börja träna! Imorgon! Det var mitt nyårslöfte!

Roman tycker att nyårslöften är överdrivet, varför vänta till nyår med att börja med något nytt och bra? (sluta röka, träna och yadi yadi) Mkt smartare om man tar tag i sig själv och inser att det bästa är om man sätter igång direkt med sitt "löfte" även om det är nån vecka kvar till nyår. Han tycker också att om man inte kan sätta igång med att träna direkt, eller vad det nu är man ska göra, så är man inte seriös :p

Seeen finns det ju vanliga, vardagliga människor som mig själv som går på de här med nyårslöften och lever sitt lata liv fram tills sista dagen på året för att sen göra en kraftansträngning :p Mkt skönare, palla stressa :p

Men, nu ska jag fan se till att va seriös också! Baby ska tappa hakan :D Det är mitt mål!


hmmm....jag vet int vad jag ska göra nu :( Vill inte lägga mig än :(

Av Mia - 3 januari 2010 14:08

tänker inte börja det här inlägget med något i stil med "jag vet att det var länge sen jag skrev nu" oc bla bla bla för det är bara onödigt:P Måste komma ihåg att jag skriver för min egna vinning och mine only :p Så...de va en reminder till mig själv och andra (må det leda till mycket lycka och visdom... var det ända som kom upp i skallen på mig :P dunno why)


Jaja, det är fint väder så jag ligger här i sängen med två par lång-filingar under brallorna, tjocksockar, två par linnen som snart kommer bli tre. Gissa vad jag ska göra ? :D mmm-hmm thats right ;D Jag ska släpa med Roman på utflykt!!! :D:D:D:D:D Har redan gjort i ordning en termos med varm oboy så det kommer bli lättare att vistas där ute...för det ska vi göra, lääääänge :P


i natt så åt jag Keeebab! Var sjukt länge sen jag tröck i mig en sån jävel och fan va gott de va! Fast slängde de sista för de va så jävla kallt att hålla i rullen :(

Vi va ute inatt :) Va på Asian och sen Valentine som öppnat igen. Vet inte varför vi gick dit, det var vi ( ca10 pers :o) och 10 till där :p Alla var ju på The corner, självklart.


Så nu har jag skrivit av mig lite, älsklingen har fått på sig ett par långfilingar under brallorna han också, så nu rullar vi!


ta ta

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se