What a Twist

Direktlänk till inlägg 10 februari 2010

Rubrik saknas

Av Mia - 10 februari 2010 23:08

Daaamn de va länge sen jag skrev...eller ens kikade förbi här!

Måste säga att jag inte har saknat bloggen alls, not a bit :P

Har haft annat viktigt för mig!

Gjort saker som att fundera över mitt liv, pillat mig i naveln tusen gånger, spelat xbox, varit i skolan (faktiskt..hah), lekt med mina kompisar och Roman...ni skulle sett våra sandslott! Pappa var så stolt över oss!

Jag driver.


Imorgon däremot, då fan får jag lägga manken till...måste baka en kladdkaka och läsa tre kapitel i en bok på nätet...hemsidan däremot verkar vara 135 miljoner år gammal eftersom det inte går att bläddra framåt, bara bakåt, måste betyda att jag är för modern för den?

Jaja....jag och Emilush har gjort en deal, på det här sättet kommer kladdkakan in i bilden, om jag bakar en till henne...så får jag en jätte god kaka från Chile! :-D

Justeja, ska mäta mina fötter också...Mamma ska skaffa ett par dojjs till mig från Kosovo som tål vatten och bra i terräng...vi ska till stugan en sväng när hon kommer hem på sin andra permiss, måste vara beredd på vildlivet där uppe :o

Ta reda på hur mkt jag få jobba i sommar kan också vara en bra idé... så jag vet hur mkt pengar jag kan få ihop till Australien =)

Pappa har däremot satt ett ultimatum. *Stor fet tung suck(ni vet hur det låter)*

Om jag läser klart nästa hösttermin och jag & Roman sticker till Australien efter det istället för nu i augusti, så bjussar han på tio tusen... hade tänkt låna det av han och mammsen egentligen... Och det kommer fortfarande bli att jag lånar, tänker inte va kvar i skolan ett halvår extra än nödvändigt. Visst är det bra med en kandidatexamen, men Naeee....är inte sugen.

Gonatt! Kanske skriver nån vacker dag igen =)

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

12 februari 2010 20:43

Är du galen! Du får 10 000 och en examen. Asbra och viktigt.

http://magnuspremberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se